Royal Botania

's Avonds kan een woning en zijn omgeving een geheel nieuwe look krijgen dankzij buitenverlichting. U kunt uw opritten en toegangspaden uitnodigender maken voor gasten en minder aantrekkelijk voor ongewenste indringers. Gebouwen, muren, bomen en bloemborders kunnen op subtiele of meer dynamische manieren worden uitgelicht.
Waarom kiezen voor Royal Botania?
Er zijn drie hoofdredenen: kwaliteit, harmonie en design. Met de reeks verlichtingsopties van Royal Botania kunt u uw woning vele malen mooier maken. Kies uit moderne of traditionele ontwerpen, die allemaal zijn gemaakt van de beste en meest duurzame materialen en voorzien van de nieuwste verlichtingtechniek. De Royal Botania verlichting is mooi, praktisch en flexibel, met een uitgebreid assortiment geschikt voor buiten en/of binnen gebruik.
De modellen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen RVS, teak, glas, aluminium, ceramic e.d. Het is heel moeilijk uit te leggen waarom de ontwerpen van Royal Botania zo goed werken, maar als je ze ziet, weet je gewoon dat ze dat doen.

de COLLECTIE:

tristar 45 - 50 cm

v.a. € 585,00

CLUB Lounge

v.a. € 1.685,00           

DOME floor/gate/move

v.a. € 755,00

dome small

v.a. € 925,00

ropy solar

v.a.€ 502,50

parker antique brass

v.a. € 1.189,00

beacon

v.a. € 477,95

beamy

v.a. € 175,00

Tesla

v.a. € 339,00

Unieke showtuin

In onze sfeervolle "barn" en showtuin, waarin diverse opstellingen worden gepresenteerd kunt u in alle rust uw wensen kenbaar maken en kunnen wij samen met u uw eigen "buiten" laten ontstaan.

Volg ons: