het goede leven.......

Meer lezen

Het Belgische merk Tribù behoort tot de wereldtop in het segment van exclusief, high-end buitenmeubilair. Het was één van de pioniers die, in de vroege jaren 90, het terras en de tuin als een verlenging van het huis zag.

Geruggesteund door haar lange ervaring, is dit familiebedrijf uitgegroeid tot een internationaal gerenommeerd merk dat in meer dan 50 landen verdeeld wordt.

Tribù® missie : “Het ontwerpen en commercialiseren - op de retail en projectmarkt - van innovatieve buitenmeubelen van hoogwaardige kwaliteit, met een puur, vertrouwd en tijdloos design, die een toegevoegde waarde bieden op lange termijn en de dagelijkse stress even doen vergeten.”

passie

Tribù® design : ‘Tribù’ haalt zijn inspiratie uit de architectuur. Het is een mix van eigentijdse elegantie, modernisme en karaktervolle puurheid, die zelfs na jaren niet gaat vervelen. Enkel materialen van de hoogste kwaliteit komen in aanmerking want duurzaamheid is één van de hoekstenen van het Tribù merk.

Het goede leven ......., dat is de essentie van Tribù. 

Het Belgische designhuis Tribù voegt discrete luxe en exclusiviteit toe aan uw terras of tuin. Geniet van design van wereldklasse: een verfijnde cocktail van elegant modernisme, onderscheidende zuiverheid en onberispelijke kwaliteit.

Luxueus, maar altijd discreet.

benieuwd naar de collectie?

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Bij Jos de Groot Terrasadvies helpen wij u graag vakkundig verder om een passende keuze te maken uit deze exclusieve Tribù collecties! 

Unieke showtuin

In onze sfeervolle "barn" en showtuin waarin diverse opstellingen worden gepresenteerd kunt u in alle rust uw wensen kenbaar maken en kunnen wij samen met u uw eigen "buiten" laten ontstaan.

Volg ons: