het goede leven.......

Meer lezen
TRIBÙ TUINMEUBELEN

Een buitenruimte die echt ‘eigen’ is, een buitenruimte die persoonlijk is en waar u settelt na een uitputtende dag, dat is wat u mist. U mist een buitenruimte waar u zich kunt terugtrekken, genieten en waar u zich kunt opladen. Tribù tuinmeubelen zorgen voor die relaxte buitenruimte waar u naar verlangt.

Wat zijn Tribù tuinmeubelen?

Wie voor Tribù tuinmeubelen kiest, kiest voor exclusief, high-end buitenmeubilair. Het is niet de minste, want dit Belgische merk behoort tot de wereldtop. Tribù ontwerpt tuinmeubelen van hoge kwaliteit met een puur, vertrouwd en tijdloos design. Deze ontwerpen zijn gemaakt met de achterliggende gedachte om mensen hun dagelijkse stress even te laten vergeten wanneer zij zich omringen met Tribù tuinmeubelen.

Naast dat Tribù meubelen staan voor een luxueuze én sfeervolle inrichting voor buitenruimtes, staat het merk ook bekend om duurzaamheid. De elegante, tijdloze en moderne meubelen zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen om kwalitatieve meubelen te creëren, maar ook om bij te dragen aan duurzaamheid. Tribù zorgt voor een luxe en exclusieve buitenruimte van uitstekende kwaliteit waarbij elegantie en moderniteit de boventoon voeren.

Terras inrichten, maar geen idee hoe

U wilt een keer iets anders met uw tuin, balkon of terras. De niet-sfeervolle buitenruimte die u nu heeft kan wel een opfrisser gebruiken, maar u weet zelf niet goed hoe u dit doet. Zelf bent u al tientallen woonwinkels afgegaan om passende, luxueuze meubelen voor uw buitenruimte te zoeken, maar steeds komen dezelfde vragen in u op: past dit wel bij elkaar en creëer ik met deze meubelen écht een eigen en persoonlijke buitenruimte? De keuze is reuze en u weet niet waar u moet beginnen. Past die grote loungebank wel bij mijn zonwering en hoe vul ik die loze ruimtes op in mijn tuin, op mijn balkon, terras of in mijn serre?

Een ongezellige buitenruimte zonder Tribù tuinmeubelen

De vragen die bij u opspelen bij het zelf inrichten van uw buitenruimte zorgen voor frustratie. Herkent u dat, dat het al ver in het voorjaar is, maar u er nog niet over uit bent of dat het merk Tribù, Manutti of Vincent Sheppard het best bij uw buitenruimte past? Doordat de keuze in tuinmeubelen zo groot is, raakt u verdwaalt in alle mooie, tijdloze en luxueuze meubelen met als gevolg dat uw buitenruimte dit jaar wéér niet op tijd zomerklaar is. Geen zorgen, daar is een oplossing voor. Jos de Groot Terrasadvies helpt u uit de brand.

Tijdloze, sfeervolle en luxe buitenruimtes met Tribù meubelen

Het eindeloze getwijfel over welke tuinmeubels u moet aanschaffen verdwijnt als u kennis maakt met de prachtige Tribù tuinmeubelen. Ze zijn tijdloos, passen in iedere buitenruimte en stralen de rust uit waarnaar u op zoek bent. Tribù biedt verschillende meubels aan, ook de meubels waarnaar u op zoek bent. De Tribù tuinmeubelen zijn goed met elkaar te combineren en zorgen ervoor dat u eindelijk een eigen, rustgevende én luxueuze buitenruimte creëert.   

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact op met Jos de Groot Terrasadvies en we helpen u met het realiseren van die mooie buitenruimte waar u altijd al over droomt. 

Van een Tribù loungeset tot Tribù tuinstoelen: dit is ons assortiment

Gaat u voor een Tribù stoel, een Tribù loungeset of wilt u meerdere Tribù outdoor meubelen met elkaar combineren? Goed nieuws: het is allemaal mogelijk. Bij Jos de Groot Terrasadvies bieden we de volgende Tribù meubelen aan:

  • Alles voor een heerlijke loungehoek: van Tribù loungeset, ligbedden tot Tribù tuinstoelen.
  • Alles om buiten te eten, te werken en te tafelen: Tribù buitentafels met bijpassende Tribù stoelen met een stijlvol design.
  • Alles voor sfeer in uw tuin: sfeer- en stijlvolle lampen voor buiten. Hanglampen, maar ook staande lampen.
  • Alles voor de aankleding: Tribù bijzettafels, maar ook poufs en andere accessoires.

Tribù outdoor meubelen voor terras, balkon én serres

Ziet u al een prachtige buiteninrichting met Tribù tuinmeubelen voor u, maar heeft u weinig ruimte? Geen zorgen, de tijdloze Tribù meubelen zijn ook toe te passen op balkons, terrassen en in serres. Tribù outdoor meubelen zijn zo te combineren dat ze ook kleinere ruimtes een luxe uitstraling geven, waardoor de ruimte zelfs groter lijkt. Ook bij Jos de Groot Terrasadvies zijn we fan van Tribù en geven u graag professioneel advies voor de inrichting van uw terras, tuin, balkon of serre met de meubels van dit merk.

Jos de Groot Terrasadvies voor de mooiste buitenruimtes

Vraagt u zich af hoe u zo’n prachtige buiteninrichting krijgt waar u nog jarenlang mee vooruit kunt? Bij Jos de Groot Terrasadvies helpen we u graag met alles wat te maken heeft met buiteninrichting. We geven u professioneel advies over Tribù meubelen, maar hebben ook kennis van andere merken zoals Royal Botania, Glatz, Vincent Sheppard en Manutti.

Voor inspiratie en advies kunt u langskomen in onze unieke showtuin waarin u diverse opstellingen ziet van onder andere Tribù tuinmeubelen. Wilt u liever dat we bij u thuis of op locatie langskomen? Ook dat is mogelijk. Met jarenlange ervaring in het vak adviseren we u over de mooiste buiteninrichting waarin u zich helemaal thuis voelt en tot rust komt.

benieuwd naar de collectie?

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Bij Jos de Groot Terrasadvies helpen wij u graag vakkundig verder om een passende keuze te maken uit deze exclusieve Tribù collecties! 

Unieke showtuin

In onze sfeervolle "barn" en showtuin waarin diverse opstellingen worden gepresenteerd kunt u in alle rust uw wensen kenbaar maken en kunnen wij samen met u uw eigen "buiten" laten ontstaan.

Volg ons: