een merk dat schijnt!

Meer lezen

Manutti legt zich al twee decennia toe op het ontwerp en de productie van luxueus buitenmeubilair dat minstens zo uniek is als hun klanten. De iconische tafels, stoelen, voetenbanken, loungebedden en zitbanken weerspiegelen een voor een de kleuren van de natuur. Ze zetten je aan om gezellig in stijl te genieten met vrienden en familie, op elk moment van de dag. De expertise van Manutti in de ontwikkeling en productie van oplossingen voor buitenmeubels wordt wereldwijd erkend en is daarmee een referentie in buitenmeubilair.

Tegenwoordig heeft Manutti klanten in meer dan 50 landen. Zij hebben een sterke ambitie: een toonaangevende fabrikant worden van premium outdoor-oplossingen gecreëerd door toonaangevende ontwerpers.

Om zijn groeiend leiderschap te belichamen, heeft Manutti een nieuwe merkidentiteit ontwikkeld. De hernieuwde identiteit weerspiegelt wie zij zijn, wat ze waarderen en wat ze doen, en leggen een sterke visuele link met hun missie.

manutti sfeerlijnen

De ervaren designers van Manutti laten zich steevast inspireren door de charme, schoonheid en sfeer van de dagelijkse omgeving. De meest inspirerende kaders vormen de basis voor de sfeerlijnen met materialen, kleuren en ontwerpen die voor ieder wat wils bieden: van urban tot rustiek, van zwembad tot strand. Geniet maximaal van je buitenruimte met meubelen die je op het lijf zijn geschreven....... van zonsopgang tot zonsondergang......

benieuwd naar de collectie?

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Bij Jos de Groot Terrasadvies helpen wij u graag vakkundig verder om een passende keuze te maken uit deze exclusieve Manutti collecties! 

Unieke showtuin

In onze sfeervolle "barn" en showtuin waarin diverse opstellingen worden gepresenteerd kunt u in alle rust uw wensen kenbaar maken en kunnen wij samen met u uw eigen "buiten" laten ontstaan.

Volg ons: