een merk dat schijnt!

Meer lezen
MANUTTI TUINMEUBELEN

Thuiskomen in een persoonlijke buitenruimte, dat is waar u van droomt. Een stap zetten in uw achtertuin, op uw terras of op uw balkon en volop genieten. Uw buitenruimte kan wel een opfrisser gebruiken, het liefst met een vleugje luxe. Met Manutti tuinmeubelen fleurt u uw tuin op en kunt na een lange dag eindelijk relaxen.

Wat zijn Manutti tuinmeubelen?

Manutti tuinmeubelen zijn er voor degene die net dat beetje extra zoeken voor hun tuinmeubilair. Dit merk staat bekend om het ontwerpen en produceren van luxueuze, unieke tuinmeubelen. Als we het over Manutti hebben, hebben we het niet over de minste. Dit merk is wereldwijd erkend en geliefd bij mensen die van iconische tafels, stoelen, loungebedden en meer iconische meubelen houden.

Manutti speelt met kleur, en dan vooral met kleuren van de natuur. Rustige kleuren die ervoor zorgen dat u en uw gasten kunnen genieten van de buitenruimte. Manutti tuinmeubelen symboliseren charme, schoonheid en luxe. Dit verwerken ze in materialen en ontwerpen die bij een rustieke, maar ook een urban stijl passen.

Een persoonlijk terras creëren, maar weinig inspiratie

U wilt een buitenruimte creëren waar u na een drukke, lange dag kunt vertoeven. Een buitenruimte waar u kunt neerploffen in een heerlijke loungebank en waar u gezellig kunt borrelen met vrienden en familie, daar verlangt u naar. Bent u in uw hoofd al bezig met de inrichting van uw tuin, terras of balkon? Dan herkent u dit misschien wel: u mist inspiratie en blijft binnen de al bekende lijnen denken. U wilt een keer iets anders, iets wat meer luxe, maar ook rust uitstraalt. Toch lukt het u niet helemaal om het complete plaatje van uw ideale buitenruimte rond te krijgen.

Wat als nieuwe inspiratie en inzichten missen? Kunt u dan nog wel de droom voor een luxe, persoonlijke buitenruimte waarmaken?

Geen luxe & gezellige buitenruimte zonder Manutti

Als u die lang gekoesterde droom voor een ‘eigen’ plekje in de buitenruimte waar wil maken, kunt u haast niet zonder Manutti tuinmeubelen. We zeggen niet dat u geen rustige, luxe plek creëert als u andere tuinmeubelen gebruikt, maar we garanderen u dat dit wél lukt als u Manutti tuinmeubelen gebruikt. Een Manutti tafel waar geen Manutti stoelen bij staan? Dat is niet compleet. Gaat u voor een tijdloze buiteninrichting van een erkend merk dat ook nog eens jarenlang meegaat? Neem dan eens een kijkje bij de Manutti tuinmeubelen bij Jos de Groot Terrasadvies.

Manutti tuinmeubelen = een persoonlijke, luxe buitenruimte

Hoe creëert u eindelijk een eigen, persoonlijke buitenruimte waarbij luxe en relaxen centraal staan? Door kennis te maken met Manutti tuinmeubelen. De charme van dit merk zal u verbazen. U zult trots zijn op uw Manutti meubels en er meer in huis willen halen om uw buitenruimte compleet te maken. Deze comfortabele en prachtige meubels laten niet alleen uzelf, maar ook uw vrienden en familie genieten van de buitenruimte.

Bent u benieuwd hoe een Manutti loungeset of tafel uw tuin, terras of balkon weer laat stralen? Neem contact op en Jos de Groot Terrasadvies adviseert u graag over het maken van een mooie, persoonlijke buitenruimte met een vleugje luxe.

Van Manutti stoelen tot Manutti loungeset: dit is ons assortiment

Bent u verliefd geworden op het uiterlijk van Manutti meubelen? We geven u groot gelijk. Manutti is een toevoeging aan uw buitenruimte die net dat beetje luxe biedt waar u naar verlangt. Jos de Groot Terrasadvies laat u graag de volgende Manutti tuinmeubelen zien:

  • Loungemeubelen: alles om heerlijk buiten te loungen. Van kleine tot grote loungebank.
  • Tafels om buiten te dineren: of om te lunchen, ontbijten of aan te werken.
  • Manutti stoelen: perfect om de luxe uitstraling van een Manutti tafel nog meer kracht te geven.

Meubelen voor terras, balkon én serres

Of u nu op zoek bent naar tuinmeubelen voor in uw tuin, op uw balkon of voor op een terras: Manutti heeft het. Die grote loungebank die perfect in de hoek van uw tuin past? Manutti heeft het. Of die Manutti tafel met stoelen die perfect bij uw zwembad past? Ook dat heeft Manutti. Niet alleen grote tuinen en terrassen komen in aanmerking voor dit merk, er zijn ook passende Manutti tuinmeubelen voor op balkons. Kortom, voor elk wat wils.

Jos de Groot Terrasadvies voor het mooiste plekje in de buitenlucht

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het inrichten van een mooie, luxe én persoonlijke buitenruimte? Dan helpt Jos de Groot Terrasadvies u graag. Of u nu vragen heeft over uw huidige inrichting of een compleet nieuwe inrichting wilt: we laten u zien wat er allemaal mogelijk is. Bij Jos de Groot Terrasadvies zijn we fan van Manutti, maar ook van Tribú, Royal Botania, Glatz en Vincent Sheppard.

Als u inspiratie op wilt doen, kom dan langs in onze unieke showtuin waar we diverse opstellingen van Manutti tuinmeubelen en meer hebben staan. Komt een bezoek bij uw thuis of op locatie beter uit? Dan doen we dat. Jos de Groot Terrasadvies heeft jarenlang ervaring in buiteninrichtingen en laat zien hoe u weer helemaal thuiskomt in een nieuwe, luxe buitenruimte.  

benieuwd naar de collectie?

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Bij Jos de Groot Terrasadvies helpen wij u graag vakkundig verder om een passende keuze te maken uit deze exclusieve Manutti collecties! 

Unieke showtuin

In onze sfeervolle "barn" en showtuin waarin diverse opstellingen worden gepresenteerd kunt u in alle rust uw wensen kenbaar maken en kunnen wij samen met u uw eigen "buiten" laten ontstaan.

Volg ons: