Terrasadvies

Over ons

Alles wat u nodig heeft voor uw terras, serre of balkon. Kom voor advies, inspiratie en de mooiste producten naar terrasadviseur Jos de Groot in Hoogblokland. In de prachtige Alblasserwaard, dicht bij Gorinchem is Jos de Groot Terrasadvies gevestigd in een unieke en sfeervolle ambiance. De tuinmeubelen staan in uiteenlopende opstellingen en sferen in de showtuin, zodat u direct ervaart hoe ze tot hun recht komen. Wat past er bij u? Kom uw sfeer proeven bij Jos de Groot!

Unieke showtuin

Hoe creëert u een eigen 'buiten' dat perfect past bij uw wensen en woning? Kom naar Jos de Groot en laat u in onze sfeervolle barn en showtuin inspireren door unieke opstellingen. Wij maken uw wensen waar!

Jos de Groot Terrasadvies Extremis Panigiri00011
Terrasadvies Todus Dongo lounge Jos de Groot00001

echt kwaliteit: dat ziet u, voelt u en beleeft u.

- Jos de Groot

Exclusieve tuinmeubelen

De prachtigste, exclusieve tuinmeubelen, zonwering en terrasverwarming. In hoogwaardige uitvoering van bijvoorbeeld RVS, aluminium, teakhout en batyline. U vindt ze bij Jos de Groot. Kom en kies uw loungeset, eetset, ligbedden, parasols, terrasverwarming en buitenverlichting van gerenommeerde merken als Ethimo, Extremis, Fast, Fatboy, Fermob, Manutti, Gloster, Roolf, Royal Botania, Tribú, Vincent Sheppard, Glatz, Jardinico, Tuuci en Umbrosa. Op zoek naar zonwering, verlichting, verwarming, buitentapijt en nog veel meer? Jos de Groot helpt u bij het creëeren van het heerlijke buitenleven-gevoel in een sfeer die precies bij u past.

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Puttend uit een uitgebreide collectie buitenmeubelen, ligbedden, parasols, zonwering en de nodige accessoires wordt het perfecte plaatje vormgegeven!

Volg ons: