iedereen uit de zon.......

Meer lezen
GLATZ ZONWERING

Uw tuin, balkon of terras is een plek waar u kunt relaxen en heerlijk kunt genieten van de buitenlucht. Er ontbreekt alleen één ding… en dat is zonwering. Als we het over een professional in luxe zonweringen hebben, hebben we het over Glatz.  

Wat is Glatz?

Bij Glatz wordt niet iedereen in het zonnetje, maar juist in de schaduw gezet. Met een grote collectie aan parasols is Glatz een bekende speler in de markt van zonweringen. De reden? Omdat dit Zwitserse merk sterke, luxe parasols maakt met continu nieuwe inzichten, nieuwe materialen en technologieën. Als u een Glatz parasol in de tuin of op uw terras heeft, heeft u te maken met eersteklas productie en Zwitserse precisie. Kwaliteit, uniek én een luxe uitstraling: dat is Glatz.

Net als Jos de Groot Terrasadvies, wil Glatz dat u heerlijk in de buitenlucht kunt vertoeven zonder last te hebben van de zon. Voor iedere buitenruimte is er wel een passende Glatz parasol te vinden die voldoet aan uw wensen. Op zoek naar functionele en verschillende soorten parasols? Dan kunt gerust bij Glatz aankloppen. Glatz parasols zijn er voor in uw tuin, op uw balkon of terras, maar ook voor hotels, restaurants en vakantieparken.

Een perfecte buiteninrichting, maar nog wel last van de zon

Uw terras, tuin of balkon ziet er tiptop uit, maar steeds loopt u tegen hetzelfde probleem aan: u heeft te veel zon. Het is niet iets wat men snel als probleem ervaart, maar soms is het best fijn om even uit de zon te zitten. Wellicht bent u hoteleigenaar of restauranthouder die hun gasten een beschutte plek in de zon wil bieden. Logisch, want niet iedereen is altijd fan van de zon. Of misschien heeft u net een nieuwe, luxe tuininrichting laten maken maar heeft u niet aan de parasol gedacht. Is dit herkenbaar? Dan biedt Glatz een oplossing.

Minder genieten en geen bescherming zonder de luxe Glatz parasols

Heeft u geen Glatz parasol in uw tuin, op uw balkon of op uw terras? Dat is niet prettig voor uzelf en uw gasten. Zonder een parasol is er geen zonwering in de buitenruimte en vaak is er juist ook behoefte aan wat schaduw. Stel, het is buiten dertig graden, er is geen wolkje aan de lucht en de zonkracht is acht. Dan wil niemand urenlang achter elkaar ik de volle zon zitten. Begrijp ons niet verkeerd, want ook wij houden van de zon, maar af en toe de schaduw opzoeken is toch echt een stuk gezonder én verkoelend.

Volle zon of niet: met de Glatz parasol zit u altijd gebakken

U bent op zoek naar zonwering van hoogwaardige kwaliteit die u kunt personaliseren? Dan zit u bij Glatz goed. Glatz parasols zijn er in verschillende maten, kleuren, vormen én hebben verschillende functies. Deze zonwering is ideaal voor in de horeca en biedt UV-bescherming in de schaduw. Een Glatz parasol is niet alleen handig tegen wering van de zon, maar ook voor het weren van wind, regen en kou.

Wilt u thuis af en toe kunnen wisselen van een plek in de zon naar de schaduw? Ook dan is een Glatz parasol ideaal. U kunt zelf een kleur kiezen die bij uw tuin past en het uitbreiden met verlichtingsarmaturen, verwarmingstoestellen, motoren en zelfs radio-installaties.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met Jos de Groot Terrasadvies en we helpen u met het realiseren van die mooie buitenruimte waar u altijd al over droomt. 

Van grote parasols tot een Glatz zweefparasol: dit is ons assortiment

Kunt u wel wat hulp gebruiken met het uitzoeken van Glatz parasols die in uw tuin of bij uw terras passen? Dan adviseert Jos de Groot Terrasadvies u graag. Van kleine tot grote parasols, dit is het assortiment van Glatz bij Jos de Groot Terrasadvies:

  • Groot, groter, grootst parasols in diverse maten uitvoeringen: maak het terras van uw horecaonderneming aantrekkelijk.
  • Parasols voor in uw tuin: voor bij de loungehoek of bij het zwembad.
  • Glatz parasols met teakhout: ook verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.
  • Diverse middel tot grote maten parasols: zowel voor in de tuin als op balkons en terrassen.

Jos de Groot Terrasadvies adviseert u over parasols op terrassen, in tuinen en op balkons

U wilt uw al ingerichte tuin, balkon of terras aanvullen met zonwering. Niet zomaar zonwering, maar zonwering van uitstekende kwaliteit. Dan is een Glatz parasol een echte aanrader. U wilt de zon zo nu en dan kunnen vermijden of uw gasten op het terras bij uw restaurant, hotel of andere horecaonderneming meer comfort bieden met mooie, luxe parasols. Daar helpt Jos de Groot Terrasadvies u bij.

Bent u geïnteresseerd in een Glatz parasol? Wij laten het u zien in onze unieke showtuin. Hier hebben wij opstellingen van deze parasols én andere tuinmeubelen van Tribú, Manutti, Vincent Sheppard en Royal Botania. Komt het beter uit als we bij u op locatie komen kijken en adviseren over uw terras-, tuin-, of balkoninrichting? Dan regelen we dat. Laat ons u helpen om een prachtige buitenruimte met zonwering te creëren.

benieuwd naar de collectie?

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Bij Jos de Groot Terrasadvies helpen wij u graag vakkundig verder om een passende keuze te maken uit deze exclusieve Glatz collectie! 

Unieke showtuin

In onze sfeervolle "showtuin, waarin diverse showmodellen worden gepresenteerd kunt u in alle rust uw wensen kenbaar maken en kunnen wij samen met u uw eigen "schaduw" laten ontstaan.

Volg ons: