iedereen uit de zon.......

Meer lezen

Bij GLATZ® zetten ze iedereen in de schaduw, in ieder geval doen ze hun best. De collectie parasols blijft continue in beweging, immers  de zon is dat ook. De voortdurende ontwikkelingen van parasols hebben de volledige aandacht, de productie wordt verrijkt met nieuwe inzichten materialen en technologieën. GLATZ® is een internationaal geregistreerd en beschermd handelsmerk voor de tuin- en horecaparasols. Met patent-, handelsmerk- en modelbeschermingsrechten versterkt het Zwitserse GLATZ® niet alleen zijn marktpositie, expertise en uitstekende imago, maar stimuleert het ook de creativiteit van zijn eersteklas productontwerpers met Zwitserse precisie.

Het Glatz assortiment draagt eraan bij om een belevingswereld te creëren dat het vertoeven in de buitenlucht tot een waar genot maakt. Bij Jos de Groot Terrasadvies is het ook van groot belang dat u optimaal kunt genieten van een compleet terras. Met een ruime keuze aan kleur en vorm weten wij zeker dat we iets kunnen samenstellen dat precies bij uw terras of balkon past, maar vooral is het ook belangrijk dat uzelf een goed gevoel bij de parasol van uw keuze heeft. De parasols van GLATZ zijn tegelijk modern en tijdloos en passen zich aan als een kameleon aan zijn omgeving en integreren onopvallend in het uiterlijk van de buitenruimte. De parasols van aluminium of hout, als middenstok of als vrije arm parasol, vallen op door het hoge comfort als afscherming en bescherming tegen zon en regen. Even overtuigend zijn de parasols in hun functionaliteit en bediening: ze zijn allemaal moeiteloos te draaien, kantelen en knikken en zijn dankzij de ruime kleurkeuze en het fraaie design een blikvanger in de buitenruimte.

Leisure & hospitality

Als het gaat om hotels, restaurants en vakantieparken, concentreert GLATZ zich op één ding: het welzijn van de gasten! Gastvrijheid wordt gekenmerkt door een gevoel van veiligheid, comfort en kwaliteit - dat alles en nog veel meer wordt geboden door de grotere parasols van GLATZ in verschillende ontwerpen, maten, vormen, kleuren en met verschillende functies.
De zeer functionele horeca-zonwering biedt niet alleen comfort en UV-bescherming in de schaduw: ze beschermen ook tegen wind, regen en kou. Alle parasols kunnen, indien gewenst, worden uitgerust met verlichtingsarmaturen, verwarmingstoestellen, motoren en radio-installaties. Van CASTELLO®Pro, PALAZZO®Style/E, Noblesse/E & Royal/E tot AMBIENTE NOVA®, al de parasolmodellen zijn gemaakt van hoogwaardige, robuuste materialen en zijn verkrijgbaar in verschillende spanbreedtes.

Veel hoteleigenaren en restauranthouders starten hun tuinseizoen vroeger en beëindigen dit later dan alle anderen: dankzij de grote horecaparasols van GLATZ. Het hele assortiment is ontworpen met de veeleisende dagelijkse routine van de horeca in het achterhoofd, en verschillende maten en vormen kunnen met groot effect worden gecombineerd. Of het nu klein, groot of enorm is: GLATZ-parasols zijn een uitnodigend visitekaartje voor elk restaurant in de openlucht. 

benieuwd naar de collectie?

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Bij Jos de Groot Terrasadvies helpen wij u graag vakkundig verder om een passende keuze te maken uit deze exclusieve Glatz collectie! 

Unieke showtuin

In onze sfeervolle "showtuin, waarin diverse showmodellen worden gepresenteerd kunt u in alle rust uw wensen kenbaar maken en kunnen wij samen met u uw eigen "schaduw" laten ontstaan.

Volg ons: