Genieten tot in finesse!

Meer lezen
ROYAL BOTANIA TUINMEUBELS

Voelt uw tuin niet als uw ‘eigen’ tuin, weet u geen raad met de inrichting van uw balkon of mist uw terras een luxe uitstraling? Dan is het tijd om kennis te maken met Royal Botania tuinmeubelen. Maak kennis met een merk dat uw buitenruimte weer laat stralen.

Wat zijn Royal Botania tuinmeubelen?

Als u het over luxe, kwaliteit en design heeft, heeft u het over Royal Botania. Dit merk maakt onder andere tuinmeubelen van hoogwaardig niveau. De uitstraling is prachtig, maar ook de wijze waarop deze tuinmeubelen zijn gemaakt is inspirerend. Bent u op zoek naar een bijzonder meubel voor in de tuin? Neem dan zeker een kijkje bij Royal Botania meubels. Staat uw Royal Botania stoel in de warme zomer, maar ook in de koude winter buiten? Geen zorgen, het merk is gemaakt van de allerbeste materialen. Uw Royal Botania stoelen kunnen wel tegen een stootje en zijn goed bestand tegen zowel zomers als winters.

Waar Royal Botania zich eerst focuste op het combineren van uitstekende kwaliteit en verfrissende ontwerpen van teakhout, zijn ze nu ook expert in het maken van meubels van roestvrij staal, aluminium en synthetische vezels. Wereldwijd erkend, tevreden klanten, een goede reputatie en unieke buitenmeubelen: dat is Royal Botania.

Een persoonlijke buitenruimte inrichten, maar u weet niet precies hoe

Meerdere keren per week loopt u uw tuin in op zoek naar een sprankeltje inspiratie voor het inrichten van uw buitenruimte. Of misschien loopt u regelmatig met de gedachte om uw balkon of terras eens een opfrisser te geven. Komt u er niet uit? Logisch, er is veel keuze in verschillende soorten buitenmeubelen. U bent niet zomaar op zoek naar meubelen, maar naar luxe buitenmeubelen. Waarschijnlijk bent u de merken Royal Botania, Vincent Sheppard, Glatz, Manutti en Tribú tegenkomen tijdens uw zoektocht naar luxueuze buitenmeubelen. Alleen, u kunt niet kiezen. Welke meubelen heeft u nodig voor welke buitenruimte en past dat Royal Botania ligbed wel bij de Royal Botania buitenverlichting? Als deze vragen bij u opkomen, helpt Jos de Groot Terrasadvies u uit de brand.

Minder luxe zonder Royal Botania tuinmeubelen

U weet dat u een luxe, maar ook een persoonlijke uitstaling in uw buitenruimte wil, maar u weet ook dat dit lastig vorm te geven is. De inrichting zit wel in uw hoofd, maar het lukt u niet om dit plaatje ook echt waar te maken. Wat als u de Royal Botania buitenmeubelen achterwege laat en gaat voor de ‘gewone’ meubelen bij de dichtstbijzijnde woonwinkel? Grote kans dat u spijt krijgt en blijft dromen over die luxe inrichting met Royal Botania meubelen. Benieuwd of het tóch mogelijk is om dat droomplaatje van uw tuin, balkon of terras werkelijkheid te maken? Jos de Groot Terrasadvies geeft u advies over de beste en meest persoonlijke inrichting.

Een luxe én persoonlijke buitenruimte met Royal Botania

Heerlijk neerploffen in een Royal Botania stoel of loungebank met sfeervolle verlichting: dat is hoe u het liefst thuiskomt na een lange dag, toch? We geven u groot gelijk. Omdat wij bij Jos de Groot Terrasadvies zelf ook in de wolken zijn met Royal Botania en hun unieke designs, laten wij dit u ook graag zien. Met Royal Botania in uw buitenruimte hoeft u niet meer eindeloos te verlangen naar een persoonlijke én luxe inrichting, maar kunt u dagelijks genieten van deze luxe buitenmeubelen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met Jos de Groot Terrasadvies en we helpen u met het realiseren van die mooie buitenruimte waar u altijd al over droomt.  

Van Royal Botania stoelen tot Royal Botania verlichting: dit is ons assortiment

En, bent u benieuwd hoe die Royal Botania loungebank of prachtige Royal Botania verlichting bij u in de tuin, op uw balkon of op uw terras staat? Werp dan eens een blik in ons assortiment. Bij Jos de Groot Terrasadvies helpen we u van begin tot eind: van advies tot aankoop.

  • Buitenmeubelen om te loungen: van loungebanken tot Royal Botania stoelen.
  • Buitenmeubelen om te dineren, werken of borrelen: van ronde, ovale tot rechthoekige Royal Botania tafels.
  • Zonweringen voor een aangename buitenruimte: parasols in diverse kleuren.
  • Verlichting voor de sfeer: van sta- tot hanglampen met unieke designs.

Voor in de tuin, maar ook voor op het balkon of op een terras

Of Royal Botania alleen geschikt is voor grote tuinen? Nee, hoor. Of u nu een grote of kleine tuin heeft, een balkon of een terras: de Royal Botania tuinmeubelen zijn er in grote en kleine varianten. Vindt u het lastig om te beslissen hoe u een kleine of juist grote buitenruimte volledig inricht? Dan helpt Jos de Groot Terrasadvies u hier graag bij.

Jos de Groot Terrasadvies: staat klaar om u te helpen aan een persoonlijke, luxe én sfeervolle buitenruimte

Bent u geïnteresseerd in een Royal Botania stoel of in andere Royal Botania tuinmeubelen? Jos de Groot Terrasadvies helpt u graag aan die buitenruimte waar u altijd al van gedroomd heeft. Een tuin, balkon of terras waar u in het weekend heerlijk kunt socializen met vrienden of familie? Wij helpen u dat te creëren. We houden rekening met uw persoonlijke wensen en doen aanbevelingen over de inrichting van de buitenruimte.

Wij nodigen u uit om de Royal Botania buiten- en tuinmeubelen in het echt te bewonderen in onze unieke showtuin. Hier ziet u hoe de meubels eruitzien en of ze bij u passen. Is het handiger als we bij u op locatie langskomen? Dan doen we dat. Laat ons u helpen om een buitenruimte te creëren waar u nog jarenlang van kunt genieten.

benieuwd naar de collectie?

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Bij Jos de Groot Terrasadvies helpen wij u graag vakkundig verder om een passende keuze te maken uit deze exclusieve Royal Botania collecties! 

Unieke showtuin

In onze sfeervolle "barn" en showtuin waarin diverse opstellingen worden gepresenteerd kunt u in alle rust uw wensen kenbaar maken en kunnen wij samen met u uw eigen "buiten" laten ontstaan.

Volg ons: