Buitenverlichting

Buitenverlichting hoort uiteraard ook bij de tuin. Het geeft sfeer, is functioneel en geeft een veilig gevoel.

Tuinverlichting is verkrijgbaar in een breed scala van decoratieve tot meer functionele verlichting. Het biedt op winteravonden van binnenuit een blik in een sfeervolle extra ruimte en tijdens de zomeravonden nodigt het uit om heerlijk te blijven zitten. Diverse mogelijkheden van traditionele aansluiting, LED, oplaadbaar, zonne-energie tot bediening via Bluetooth.

Bij Jos de Groot Terrasadvies bieden wij een ruim assortiment buitenverlichting.

onderstaand een overzicht van de merken:

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Of het nu gaat om een terrasvloer, veranda, lounge- of eetset, ligbedden, jacuzzi, buitenhaard, terrasverwarming, buitenverlichting, parasols of andere zonwering. Bij Jos de Groot Terrasadvies in Hoogblokland bent u aan het juiste adres!

Jos de Groot Terrasadvies Extremis Panigiri00011

Persoonlijk advies voor uw buitenruimte 

Welk gevoel wilt u creëren in uw buitenruimte? Sfeervol ontspannen, gezellig, of juist een tikje sportief? Wilt u gaan voor een Ibiza, Mediterraans of Caribische sfeer? Wij helpen u bij het realiseren van een unieke buitenruimte die past bij uw wensen en woning. U kunt vertrouwen op deskundig advies op maat van Jos de Groot Terrasadvies. Bezoek de sfeervolle barn en showtuin in Hoogblokland, doe inspiratie op door unieke opstellingen 
te bekijken en laat u deskundig adviseren.  

Volg ons: