Tuuci - Ocean Master Classic/Auto-scope

tuuci - ocean master classic/auto-scope

klassieke schoonheid - klassiek tuuci

De Ocean Master-parasol van Tuuci is het toppunt van duurzame engineering, stijlvolle vormgeving en functioneel gebruik. Alle Ocean Master-parasol zijn vervaardigd volgens scheepsspecificaties en voorzien van 100% vervangbare onderdelen voor eenvoudige service en een garantie van 15/5 jaar. 
TUUCI's Ocean Master Collection beschikt over een gepolijst aluminium systeem dat duurzaam en elegant is en de "WOW-factor" toevoegt aan elke terrasomgeving. 

Opties:

  • Frame verkrijgbaar in diverse afwerkingen
  • Auto-loc systeem: de parasol schuift naar boven tijdens het sluiten en is daardoor makkelijk boven een tafel of lounge te plaatsen
  • Beschermhoes
  • Te plaatsen met betonverankering of in vaste of verrijdbare voet 
Ocean Master Classic
Ocean master auto-scope

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Welke terrasvloer past het mooiste bij uw huis? En hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Over terras, buitenhaard en buitenverlichting tot aan de lounge- en eetset, ligbedden, buitenspa, parasols en zonwering.

Unieke showtuin

In onze sfeervolle "barn" en showtuin waarin diverse parasols worden gepresenteerd kunt u in alle rust uw wensen kenbaar maken en kunnen wij samen met u een "zonnige" oplossing laten ontstaan.

Volg ons: