Tuuci - Ocean Master Classic/Auto-scope

tuuci - ocean master classic/auto-scope

klassieke schoonheid - klassiek tuuci

De Ocean Master-parasol van Tuuci is het toppunt van duurzame engineering, stijlvolle vormgeving en functioneel gebruik. Alle Ocean Master-parasol zijn vervaardigd volgens scheepsspecificaties en voorzien van 100% vervangbare onderdelen voor eenvoudige service en een garantie van 15/5 jaar. 
TUUCI's Ocean Master Collection beschikt over een gepolijst aluminium systeem dat duurzaam en elegant is en de "WOW-factor" toevoegt aan elke terrasomgeving. 

Opties:

  • Frame verkrijgbaar in diverse afwerkingen
  • Auto-loc systeem: de parasol schuift naar boven tijdens het sluiten en is daardoor makkelijk boven een tafel of lounge te plaatsen
  • Beschermhoes
  • Te plaatsen met betonverankering of in vaste of verrijdbare voet 
Ocean Master Classic
Ocean master auto-scope

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Puttend uit een uitgebreide collectie buitenmeubelen, ligbedden, parasols, zonwering en de nodige accessoires wordt het perfecte plaatje vormgegeven!

Unieke showtuin

In onze sfeervolle "barn" en showtuin waarin diverse parasols worden gepresenteerd kunt u in alle rust uw wensen kenbaar maken en kunnen wij samen met u een "zonnige" oplossing laten ontstaan.

Volg ons: