Tuuci - Bay Master Shade Pod

tuuci - Bay master shade pod

daar waar het nodig is......

De nieuwe TUUCI Bay Master Shade Pod beschikt over een tot vier afzonderlijke doeken die worden ondersteund door een enkele mast en biedt uitgestrekte schaduwgebieden. De Shade Pod is gemakkelijk operationeel met onafhankelijke automatische hefzuigersystemen en vergrendelingshandgrepen en maakt het mogelijk om elk van de luifels in verschillende richtingen te plaatsen. Het modulaire ontwerp, scheepvaartcomponenten en vervangbare onderdelen zijn uitgebreid naar de nieuwe Shade Pod om een langere levensduur van het product te garanderen. Ook zeer geschikt voor horeca-doeleinden.

  • Optioneel beschermhoes
  • Te plaatsen met betonverankering of in vaste of verrijdbare voet 
Bay Master shade pod

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Puttend uit een uitgebreide collectie buitenmeubelen, ligbedden, parasols, zonwering en de nodige accessoires wordt het perfecte plaatje vormgegeven!

Unieke showtuin

In onze sfeervolle "barn" en showtuin waarin diverse parasols worden gepresenteerd kunt u in alle rust uw wensen kenbaar maken en kunnen wij samen met u een "zonnige" oplossing laten ontstaan.

Volg ons: