Glatz - Teakwood

Glatz - Teakwood

de chique

Deze houten Glatz parasol heeft iets dat veel mensen betovert: nostalgische charme! Karakteristieke kenmerken van de TEAKWOOD zijn fijne materialen zoals natuurlijk teakhout, roestvrije metalen fittingen en hoeksteunen versterkt met leer en een dubbel katrolsysteem. Het uitstekende vakmanschap voor deze fijne materialen is misschien tijdrovend en arbeidsintensief geweest, maar niets is eenvoudiger dan de bediening van TEAKWOOD. Trek eenvoudig aan het dubbele katrolsysteem en bevestig de mast met een metalen pin om het doek als het zeil van een fijn jacht te plaatsen.

  • Comfortabele bedieningshoogte
  • Makkelijk te openen
  • Incl. beschermhoes
  • Te plaatsen met betonverankering of in vaste of verrijdbare voet 

teakwood

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Welke terrasvloer past het mooiste bij uw huis? En hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Over terras, buitenhaard en buitenverlichting tot aan de lounge- en eetset, ligbedden, buitenspa, parasols en zonwering.

Unieke showtuin

In onze sfeervolle "barn" en showtuin waarin diverse parasols worden gepresenteerd kunt u in alle rust uw wensen kenbaar maken en kunnen wij samen met u een "zonnige" oplossing laten ontstaan.

Volg ons: