Glatz - Fortano

Glatz - fortano

robuuste elegantie

Het assortiment van de vrij-arm parasols groeit! De nieuwste toevoeging van Glatz de FORTANO combineert het comfort van een parasol zonder storende middenpaal met de robuustheid van de FFF-serie. Hij staat zelfs bij stormachtig herfstweer sterk en is in de versie van 3 x 3 meter bestand tegen windsnelheden van 60 km/u - een behoorlijk harde bries. Als meer schaduw vereist is, is ook een versie met een zijlengte van vier meter beschikbaar. Welke maat u ook kiest: met zijn ontwerp wordt het het hoogtepunt van elk terras.

De steunstangen en het frame van het Glatz zonnescherm zijn verkrijgbaar in geanodiseerd aluminium of gepoedercoat in grafietgrijs. Het doek is verkrijgbaar in stofklasse 2, 4 en 5.

  • Zeer hoge windstabiliteit
  • Eenvoudige bediening door draaihendel
  • Doek wordt geopend en automatisch in horizontale positie gebracht
  • Zeer hoge sluithoogte (boven meubilair)
  • Te plaatsen met betonverankering of in vaste of verrijdbare voet 

fortano

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Puttend uit een uitgebreide collectie buitenmeubelen, ligbedden, parasols, zonwering en de nodige accessoires wordt het perfecte plaatje vormgegeven!

Unieke showtuin

In onze sfeervolle "barn" en showtuin waarin diverse parasols worden gepresenteerd kunt u in alle rust uw wensen kenbaar maken en kunnen wij samen met u een "zonnige" oplossing laten ontstaan.

Volg ons: