Todus - Slide

by lucie koldová

todus - slide

De Slide-collectie van Todus ontworpen door Lucie Koldová bestaat uit drie zitelementen - een eetkamerstoel, een clubstoel en een tweezitsbank. Het frame van alle items is gemaakt van gepoedercoat roestvrij staal in combinatie met een zeer comfortabele bekleding van een sneldrogend schuim en hoogwaardige buitenstof.

De hele collectie kenmerkt zich niet alleen door zijn grafische uitstraling, wat typerend is voor het merk, maar ook door zijn zacht gevormde, royale bekleding. De bekleding wordt over de gehele lengte in het frame gestoken, waardoor een compacte en comfortabele vorm ontstaat.

De bekleding op de eetkamerstoel reikt opzettelijk verder dan de structuur in het achterste gedeelte om superieur comfort te bieden wanneer u langer op de stoel zit.

 

Terrasadvies Todus Slide 00011

Slide colleCtie

Designer

Lucie Koldová

Lucie Koldová

In Frankrijk begon Lucie in 2010 op haar succesvolle pad met de vooraanstaande glasverlichtingscollecties Muffins and Balloons, die ze creëerde voor Brokis, een traditionele Tsjechische fabrikant. Ze bracht enkele jaren door in Parijs, waar ze de invloeden, inspiratie en motieven die voortvloeien uit de diverse culturen van de stad transformeerde en aanscherpte in haar charismatische, elegante stijl en sensuele formele taal.

Momenteel gevestigd in Praag, blijft ze werken voor internationale klanten bij het maken van meubelstukken, glazen sculpturen en tijdloze lichten, objecten van verlangen - chic en gezuiverd. Haar werk omvat dagelijkse producten, poëtische galerijobjecten en beperkte series. Haar creatieve interesse richt zich vooral op glas- en lichtontwerp, met steeds meer nieuwe en opwindende thema's en technologische en formele oplossingen in het veld. In 2014 werd Lucie benoemd tot art director van Brokis en heeft sindsdien een reeks succesvolle ontwerpen voor het bedrijf geproduceerd.

Lucie maakt gebruik van klassiek vakmanschap en geavanceerde technologieën met primaire focus op de pure schoonheid van materialen zoals hout en glas. Haar emotionele stijl is gebaseerd op het adembenemende gebruik van kleuren, ongewone proporties en levendige formele contrasten, en haar objecten overwinnen vaak de grenzen van het mogelijke, wat onmiddellijk duidelijk wordt gemaakt bij het bekijken van haar werk, zoals Capsula of de stijlvolle imposante lichten Whistle en Mona met dimbare buisvormige LED-lichtbronnen ontwikkeld door Brokis.

 

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Puttend uit een uitgebreide collectie buitenmeubelen, ligbedden, parasols, zonwering en de nodige accessoires wordt het perfecte plaatje vormgegeven!

Jos de Groot Terrasadvies Extremis Panigiri00011

Persoonlijk advies voor uw buitenruimte 

Welk gevoel wilt u creëren in uw buitenruimte? Sfeervol ontspannen, gezellig, of juist een tikje sportief? Wilt u gaan voor een Ibiza, Mediterraans of Caribische sfeer? Wij helpen u bij het realiseren van een unieke buitenruimte die past bij uw wensen en woning. U kunt vertrouwen op deskundig advies op maat van Jos de Groot Terrasadvies. Bezoek de sfeervolle barn en showtuin in Hoogblokland, doe inspiratie op door unieke opstellingen 
te bekijken en laat u deskundig adviseren.  

Volg ons: