Todus - Dongo

by studio seegers

todus - dongo

De Dongo modulaire bank van Todus is een gezellige, comfortabele bank, ontworpen door Studio Segers om eindeloze mogelijkheden voor maatwerk te bieden, waardoor hij perfect is voor buitenruimtes in alle soorten en maten. Het is opgebouwd uit een reeks modules, elk ontworpen om naadloos in elkaar te passen. De individuele hangende frames kunnen eenvoudig worden losgemaakt en opnieuw worden gerangschikt, waardoor het gemakkelijk is om het uiterlijk van uw buitenruimte te veranderen.

De bank is gemaakt van hoogwaardige weerbestendige materialen. Met zijn slanke roestvrijstalen frame en comfortabele gestoffeerde kussens biedt hij de perfecte combinatie van comfort, design en duurzaamheid. De bank wordt geleverd met een reeks extra tafels die kunnen worden geïntegreerd en Dongo tot een veelzijdige oplossing maken voor iedereen die op zoek is naar een mooie en functionele buitenruimte.

Terrasadvies Todus Dongo lounge Jos de Groot00008

Dongo colleCtie

Designer

Studio Segers

Studio Segers

Wim en bob segers + tom fonteyn

Wim Segers, Bob Segers en Tom Fonteyn ontwerpen met innovatieve technieken en duurzame materialen zinvolle concepten. Respect voor ambacht en traditie zijn een basiswaarde. De uitdaging is om producten te ontwerpen die vluchtige trends overstijgen, die zuiver en eerlijk vormgegeven zijn. Aandacht voor detail en verfijnde eenvoud zijn essentieel. Iedere probleemstelling wordt met passie geanalyseerd en verwerkt tot krachtige, vernieuwende concepten.

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Puttend uit een uitgebreide collectie buitenmeubelen, ligbedden, parasols, zonwering en de nodige accessoires wordt het perfecte plaatje vormgegeven!

Jos de Groot Terrasadvies Extremis Panigiri00011

Persoonlijk advies voor uw buitenruimte 

Welk gevoel wilt u creëren in uw buitenruimte? Sfeervol ontspannen, gezellig, of juist een tikje sportief? Wilt u gaan voor een Ibiza, Mediterraans of Caribische sfeer? Wij helpen u bij het realiseren van een unieke buitenruimte die past bij uw wensen en woning. U kunt vertrouwen op deskundig advies op maat van Jos de Groot Terrasadvies. Bezoek de sfeervolle barn en showtuin in Hoogblokland, doe inspiratie op door unieke opstellingen 
te bekijken en laat u deskundig adviseren.  

Volg ons: