Todus - Baza

by studio seegers

todus - baza

De Baza modulaire bank van Todus ontworpen door Studio Segers is gemaakt van een combinatie van gepoedercoat roestvrijstalen frame en zeer comfortabele kussens die zijn bekleed met een hoogwaardige buitenstof en gevuld met een sneldrogend schuim, zodat de bank onder alle weersomstandigheden buiten kan worden gelaten. Het modulaire systeem van Baza bestaat uit twee rechthoekige elementen en een vierkante poef die tal van mogelijkheden biedt. Samen met drie rugleuningen is het mogelijk om een bank te creëren die eenvoudig kan worden aangepast aan elke situatie en elke ruimte waarin deze is geplaatst te optimaliseren. Studio Segers ontwierp eenvoudig een modulair systeem dat eindeloze combinaties mogelijk maakt, maar met een onderdelenlijst die zo kort is dat het uiterst eenvoudig en leuk is om je eigen buiteninstellingen te creëren. 

Terrasadvies Todus Baza swing 00005

Baza colleCtie

Designer

Studio Segers

Studio Segers

Wim en bob segers + tom fonteyn

Wim Segers, Bob Segers en Tom Fonteyn ontwerpen met innovatieve technieken en duurzame materialen zinvolle concepten. Respect voor ambacht en traditie zijn een basiswaarde. De uitdaging is om producten te ontwerpen die vluchtige trends overstijgen, die zuiver en eerlijk vormgegeven zijn. Aandacht voor detail en verfijnde eenvoud zijn essentieel. Iedere probleemstelling wordt met passie geanalyseerd en verwerkt tot krachtige, vernieuwende concepten.

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Puttend uit een uitgebreide collectie buitenmeubelen, ligbedden, parasols, zonwering en de nodige accessoires wordt het perfecte plaatje vormgegeven!

Jos de Groot Terrasadvies Extremis Panigiri00011

Persoonlijk advies voor uw buitenruimte 

Welk gevoel wilt u creëren in uw buitenruimte? Sfeervol ontspannen, gezellig, of juist een tikje sportief? Wilt u gaan voor een Ibiza, Mediterraans of Caribische sfeer? Wij helpen u bij het realiseren van een unieke buitenruimte die past bij uw wensen en woning. U kunt vertrouwen op deskundig advies op maat van Jos de Groot Terrasadvies. Bezoek de sfeervolle barn en showtuin in Hoogblokland, doe inspiratie op door unieke opstellingen 
te bekijken en laat u deskundig adviseren.  

Volg ons: