Royal Botania - Mozaix

by kris van puyvelde

Royal botania - mozaix

De MOZAIX collectie van Royal Botania is zonder twijfel dé blikvanger! 

De roosters met royale afmetingen in diepgeolied mahonie of gepoedercoat aluminium, bieden u een breed scala aan mogelijkheden om uw 'zitlandschap' volledig naar uw smaak te creëren. De MOZAIX bestaat uit 4 basiselementen waarop u de kussens van uw keuze kunt plaatsen. Deze volumineuze en comfortabele kussens nodigen je echt uit om te ontspannen. De kussens zijn voorzien van een ‘QuickDry’ vulling zodat regen geen probleem hoeft te zijn.

De secties waar geen kussens worden geplaatst, staan open voor bijna onbeperkte aanpassingsmogelijkheden voor het meubilair zoals met fijne geëmailleerde lavastenen in 5 verschillende kleuren of houten tegelelementen. De praktische opties maken uw buitenleven nog completer. U kunt in feite tal van accessoires in de MOZAIX-roosters plaatsen, zoals een kleine tafellamp of een grote pendellamp, beide voorzien van de nieuwe Royal Botania-zonnelamp. De MOZAIX Lounge voor als je meer wilt dan alleen een zitmeubel. Het is een luxueus landschap waarin je zelf de architect kunt zijn! 

  • Beschermhoezen verkrijgbaar
  • Uitgebreide UV-bestendige stoffencollectie

mozaix collectie

Klik op onderstaande items voor enkele set-voorbeelden van de Mozaix collectie van Royal Botania: 

Designer

Kirs van Puyvelde

Kris Van Puyvelde is een van de oprichters en huisontwerper van het outdoormerk Royal Botania. In 1992 besloten ex-klasgenoten Kris Van Puyvelde en Frank Boschman om teakhouten buitenmeubels uit Indonesië te importeren in Antwerpen. Beide ingenieurs vonden de beschikbare kwaliteit op de markt te laag en te traditioneel en besloten hun eigen lijn te beginnen. 
Elk ontwerp van Royal Botania is gebaseerd op 3 belangrijke elementen; esthetiek, ergonomie en engineering. Zij bepalen het DNA van elk concept. Het mengen van deze ingredièˆnten en het fine-tunen van hun evenwicht is het basisrecept. Het oog voor details en de verfijnde afwerking zijn de saus.
Met deze formule heeft het in-house designteam, onder leiding van oprichter Kris Van Puyvelde, internationale waardering geoost en meerdere designprijzen gewonnen aan beide kanten van de Atlantische Oceaan. Daarnaast doen zij beroep op het talent van door hen zorgvuldig geselecteerde externe ontwerpers om hun horizon te verbreden. Al deze creativiteit heeft geleid tot een breed gamma charismatische producten, bekend als de Royal Botania-collectie.  

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Puttend uit een uitgebreide collectie buitenmeubelen, ligbedden, parasols, zonwering en de nodige accessoires wordt het perfecte plaatje vormgegeven!

Unieke showtuin

In onze sfeervolle "barn" en showtuin waarin diverse opstellingen staan gepresenteerd kunt u in alle rust uw wensen kenbaar maken en kunnen wij samen met u uw eigen "buiten" laten ontstaan.

Volg ons: