Roolf living - Dotty

by oostro carpets

ROOLF LIVING - DOTTY

Bereid jezelf voor op een ontspannen zomer met de Dotty collectie van Roolf Living! Deze prestigieuze Dotty collectie is nu al te vinden in vele tuinen en terrassen. Dankzij de sterke structuur van 100% dun gesponnen UV-gestabiliseerd polypropyleen is de stof bestand tegen de zon én de regen. De textielstructuur is erg dik en sterk. Deze zitzakken met EPS-vulling van uitstekende kwaliteit zitten ergonomisch en comfortabel doordat deze zich aan de bewegingen van uw lichaam aanpassen. Dit paradepaardje van ROOLF-Living staat de komende jaren garant voor de meest relaxte zomers in een prachtige en trendy omgeving.

  • Voor binnen en voor buiten
  • Bestand tegen elk weertype
  • Gemaakt uit 100% UV-gestabiliseerde dun gesponnen polypropyleen

dotty collectie

Ook verkrijgbaar als hondenmand in 4 maten

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Puttend uit een uitgebreide collectie buitenmeubelen, ligbedden, parasols, zonwering en de nodige accessoires wordt het perfecte plaatje vormgegeven!

Unieke showtuin

In onze sfeervolle "barn" en showtuin waarin diverse opstellingen worden gepresenteerd kunt u in alle rust uw wensen kenbaar maken en kunnen wij samen met u uw eigen "buiten" laten ontstaan.

Volg ons: