Manutti - Flows

by metrica design studio

Manutti - flows

De FLOWS-collectie van Manutti een wereld van contrasten samen. Deze flexibele, maar sterke collectie is gebaseerd op een licht en elegant aluminium frame, aangevuld met de warme uitstraling van een handgemaakte houten afwerking. De evenwichtige combinatie van oud en nieuw laat de specifieke kenmerken van deze Manutti tuinmeubelen maximaal tot hun recht komen. De bijzonder vormgegeven ovalen poten maken van de Flows-zitbank een uniek meubelstuk waar je nooit op uitgekeken raakt. Wij adviseren u graag bij Jos de Groot Terrasadvies in Hoogblokland om een voor u geschikte keuze uit deze collectie te maken.

  • Verkrijgbaar in naturel of zwart geborsteld teak
  • Comfortabele zitkussens

Flows collectie

Klik op onderstaande items voor een gedetailleerde weergave van de Flows collectie van Manutti: 

Designer

Metrica Design Studio

Het duo achter Flows - internationale klassiekers met een stijlvolle twist

Metrica is de designstudio uit Milaan onder leiding van Lucio Quinzio Leonelli en Robin Rizzini. Zij brengen een vleugje Italiaanse flair naar Manutti. Hun unieke combinatie van design en technisch management geniet internationale faam. Metrica staat dan ook bekend om zijn elegante en zorgvuldig uitgewerkte concepten. Samen met Manutti ontwierpen ze Flows, een collectie die de traditionele esthetica als geen ander met unieke, elegante vormen verweeft.

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Puttend uit een uitgebreide collectie buitenmeubelen, ligbedden, parasols, zonwering en de nodige accessoires wordt het perfecte plaatje vormgegeven!

Unieke showtuin

In onze sfeervolle "barn" en showtuin waarin diverse opstellingen worden gepresenteerd kunt u in alle rust uw wensen kenbaar maken en kunnen wij samen met u uw eigen "buiten" laten ontstaan.

Volg ons: