Fermob - Luxembourg

by frédéric sofia

fermob - luxembourg

De compacte en curvy Sixties-collectie belichaamt perfect de Fermob-houding: resoluut jong en relaxed. Met uitnodigende rondingen, een kleurrijk aluminium frame, een stoel die sensueel aanvoelt en luchtige geweven patronen, belooft Sixties zachte momenten buiten ... en binnen. 

  • Leverbaar in 4 kleuren: blanc cotton/cactus/gris orage/ocre rouge

sixties collectie

Klik op onderstaande items voor een gedetailleerde weergave van de Luxembourg collectie van Fermob: 

Designer

Frédéric Sofia

Tussen grafische vormgeving en functie, structureel realisme en formele esthetiek baant Frédéric Sofia instinctief zijn weg, van de wereld van objecten tot hedendaagse kunst.
Als autodidact volgde zijn formatie atypische en transversale paden. Hij functioneert zonder methodiek, zonder theorie, met een praktische intuïtie die geen uitleg behoeft. Hij grijpt in op het object op een manier die zowel klassiek als viraal is. De transformaties, de berichten, worden subtiel overgebracht. Sluwe verwijzingen krijgen vorm en verspreiden zich. Zonder grenzen, een hybride ziel, herkent hij de tekenen van verbondenheid, respecteert hij individuele groepen, desacraliseert hij symbolen zelfs terwijl hij ze herstelt.
Een herinnering aan de evolutie van dingen, een eerbetoon aan wat hij liefheeft, of het nu industrieel of ecologisch is, zijn ontwerp spreekt de taal van de collectieve verbeelding terwijl de ziel van het object wordt gevierd. 

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Puttend uit een uitgebreide collectie buitenmeubelen, ligbedden, parasols, zonwering en de nodige accessoires wordt het perfecte plaatje vormgegeven!

Unieke showtuin

In onze sfeervolle "barn" en showtuin waarin diverse opstellingen worden gepresenteerd kunt u in alle rust uw wensen kenbaar maken en kunnen wij samen met u uw eigen "buiten" laten ontstaan.

Volg ons: