Fermob - Bellevie

by Pagnon & Pelhaître

fermob - bellevie

De sleutel tot deze collectie ligt in de naam "het goede leven" als gevolg van de joie de vivre die het brengt naar elk terras, tuin of zelfs interieur. Het royale Bellevie-assortiment van Fermob biedt een breed scala aan mogelijkheden met een lage meubelset waarbij een eethoek verkrijgbaar is die ook verschillende opties biedt.
Deze eigentijdse lijn is te danken aan de ontwerpstudio Pagnon & Pelhaître die de eenvoudige, gedurfde vormen heeft getekend om de Fermob levensstijl te weerspiegelen.
Tuinmeubelen met geometrische vormen en zachte rondingen die stijlen en tijdperken overstijgen, een combinatie van de robuustheid van staal en de wendbaarheid van aluminium. Je kunt er veel plezier aan beleven door het spelen met associaties van producten en kleuren met deze complete collectie, voor een eethoek en een ruimte voor ontspanning, waarbij tuinmeubelen zelfs in de woonkamer kunnen worden gebruikt.

  • Beschikbaar in alle kleuren van de onderstaande Fermob kleurcollectie
  • Optioneel beschermhoezen verkrijgbaar

Bellevie collectie

Klik op onderstaande items voor een gedetailleerde weergave van de Bellevie collectie van Fermob: 

Designer

Pagnon & Pelhaître

In 1980 creëerden Patrick Pagnon (Dijon, 1953) en Claude Pelhaître (Parijs, 1954) hun eigen ontwerpbureau: Pagnon & Pelhaître Design, gespecialiseerd in meubels en architectuur. "We willen mijlpalen, tekens en producten creëren met diegenen die betrokken zijn bij het economische en culturele leven. We houden van vormen en vooral van de ambitie die hen drijft. Onze specialiteit is ontwerp en architectuur: het creëren van een aantal producten die het beeld genereren van veranderingen in levensstijl. ." Hun projecten zijn samengesteld met als doel het opleggen van eigentijdse vormen die voortdurend evolueren, gemaakt met precisie en kwaliteit. Dit is hun visie op ontwerp.
Patrick Pagnon begon zijn studie met een baccalaureaat economie. Daarna wendde hij zich tot de voorbereiding op de Académie Charpentier in Parijs en vervolgde zijn studie aan de École Nationale Supérieure des Arts Décoratifs (ENSAD) gedurende 5 jaar. Vervolgens was hij verantwoordelijk voor de creatie van de meubelspecialiteit bij ENSAD, die hij gedurende twee jaar volgde. Uiteindelijk werkte hij voor Michel Boyer voordat hij Pagnon & Pelhaître Design in 1980 lanceerde met Claude Pélhaître.
Claude Pélhaître studeerde eerst aan de Ecole Boulle (beeldhouwkunst) waar hij zijn baccalaureaat behaalde en een beeldhouwkwalificatie, gespecialiseerd in zitplaatsen. Daarna ging hij twee jaar naar de École Nationale Supérieure des Arts Décoratifs (ENSAD) en eindigde met een jaar waarin hij zich specialiseerde in meubels op dezelfde school. Vervolgens werkte hij bij J.A. Bureau Motte alvorens zijn onderneming met Patrick Pagnon te starten.

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Puttend uit een uitgebreide collectie buitenmeubelen, ligbedden, parasols, zonwering en de nodige accessoires wordt het perfecte plaatje vormgegeven!

Unieke showtuin

In onze sfeervolle "barn" en showtuin waarin diverse opstellingen worden gepresenteerd kunt u in alle rust uw wensen kenbaar maken en kunnen wij samen met u uw eigen "buiten" laten ontstaan.

Volg ons: