window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-160805309-1');

Vincent Sheppard - Roy collectie

vincent sheppard - roy collection

De Roy collectie van Vincent Sheppard combineert nostalgisch design met innovatieve materialen, waardoor je buitenruimte een sterke grafische twist krijgt. De collectie bestaat uit eetstoelen, loungestoelen, en een ontspannende grote kuipstoel. In deze unieke schulp kan je van het buitenleven genieten en maak je tegelijk een echt design statement in je buitenruimte. Een hedendaags terras met Roy, Roxy, Roxanne en Rocco.

  • Leverbaar in twee kleuren
  • Aluminium frame zwart gepoedercoat

roy collectie

Klik op onderstaande items voor een gedetailleerde weergave van de Roy collectie van Vincent Sheppard: 

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Welke terrasvloer past het mooiste bij uw huis? En hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Over terras, buitenhaard en buitenverlichting tot aan de lounge- en eetset, ligbedden, buitenspa, parasols en zonwering.

Unieke showtuin

In onze sfeervolle "barn" en showtuin, waarin diverse opstellingen worden gepresenteerd kunt u in alle rust uw wensen kenbaar maken en kunnen wij samen met u uw eigen "buiten" laten ontstaan.

Volg ons: