chairing is caring!

Meer lezen
VINCENT SHEPPARD OUTDOOR

Een persoonlijke, sfeervolle plek in de tuin, op uw terras of op uw balkon, dat is waar u naar verlangt. Die persoonlijke plek in uw buitenruimte wat u nodig heeft na een lange dag, die mist u nog. Met Vincent Sheppard tuinmeubelen creëert u een luxe, relaxte buitenruimte.

Wat zijn Vincent Sheppard tuinmeubelen?

Unieke meubelstukken voor zowel binnen als buiten die bijzonder comfortabel zitten, dat is Vincent Sheppard. Dit merk is wereldwijd marktleider in ‘Lloyd Loom’-meubelen. De speciale techniek waar kraftpapier rond metaal draad wordt gedraaid leiden tot unieke meubels die een waardevolle toevoeging zijn voor iedere binnen- of buitenruimte. Vincent Sheppard outdoor meubelen komen van oorsprong uit Indonesië, waar ze ontstaan door de weverstraditie.

Dit merk heeft oog voor de toekomst en richt zich op duurzaamheid. Meubelstukken van dit unieke merk gaan jarenlang mee en zijn gemaakt van duurzaam materiaal. Een Vincent Sheppard stoel zit niet alleen bijzonder comfortabel, maar ziet er ook prachtig uit. Het merk heeft meubels gemaakt met Lloyd Loom-weefsel, maar ook van rotan, eik, beuk en teak gecombineerd met staal en aluminium.

Een luxueuze buitenruimte inrichten, maar gebrek aan inspiratie

U heeft tientallen meubelwinkels bezocht, vijftig websites afgestruind en bij diverse outlets gezocht naar tuinmeubelen die uw buitenruimte er luxe uit laten zien. Toch loopt u steeds tegen hetzelfde probleem aan: het juiste meubel past nét niet bij de buitenruimte die u voor ogen heeft. Raakt uw inspiratie op en weet u niet meer waar u nu die tuinmeubelen vindt die uw buitenruimte omtoveren tot een paradijs? Dan kunt u wel wat hulp gebruiken van een professional.

Minder luxe zonder Vincent Sheppard outdoor meubels

Misschien heeft u wel eens gehoord van Vincent Sheppard meubels voor binnen, maar wist u dat dit merk ook bijzonder mooie outdoor meubels heeft? Als dit merk nog volkomen onbekend voor u is, heeft u iets gemist. Vincent Sheppard is een naam die niet mag missen als u op zoek bent naar luxe buitenmeubelen.

Neem bijvoorbeeld een lounge chair. Een Vincent Sheppard loop lounge chair laat uw buitenruimte veel meer luxe uitstralen dan een stoel die bij verschillende woonwinkels wordt aangeboden. Kiest u voor die ‘standaard’ stoel die honderd andere mensen in hun tuin of op hun terras hebben? Dan mist u juist die luxe én persoonlijke sfeer waar u naar op zoek bent.

Een prachtige buitenruimte met Vincent Sheppard

Die luxe en persoonlijke sfeer voor in uw buitenruimte waarnaar u op zoek bent, die vindt u bij Vincent Sheppard outdoor meubels. Een prachtige buitenruimte waar u na een lange werkdag kunt neerploffen in een comfortabele Vincent Sheppard lounge chair, dat is wat u wil, toch? 

Uw buitenruimte persoonlijk maken met Vincent Sheppard? Dat is ongetwijfeld mogelijk. De luxueuze, maar rustige uitstraling die de meubels van dit merk hebben passen misschien wel precies bij uw persoonlijke wensen. Lichte kleuren in combinatie met hout of aluminium? Bij Vincent Sheppard zijn de opties oneindig.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact op met Jos de Groot Terrasadvies en we helpen u met het realiseren van die mooie buitenruimte waar u altijd al over droomt.  

Van Vincent Sheppard stoelen tot lounge chair: dit is ons assortiment

Een persoonlijke én luxe buitenruimte creëren doet u dus met Vincent Sheppard. Of u nu op zoek bent naar een Vincent Sheppard tafel, stoel of juist naar die ene bijzondere Vincent Sheppard loop lounge chair, Jos de Groot Terrasadvies heeft het en adviseert u over de inrichting. Dit is ons assortiment:

  • Alles om optimaal te loungen: van grote loungebanken tot relaxte loungestoelen.
  • Alles om heerlijk te dineren, borrelen of werken: eettafels voor groot gezelschap, maar ook kleinere eettafels met Vincent Sheppard eetkamerstoelen.

Voor tuinen, terrassen en balkons

Ziet u zichzelf al zitten in uw heerlijke eigen, persoonlijke én luxe buitenruimte en houdt u van luxe, duurzame meubelen? Dan matcht dat perfect met Vincent Sheppard. Vraagt u zich af of ook uw terras of balkon groot genoeg is voor de unieke Vincent Sheppard meubels? Goed nieuws: wat voor buitenruimte u ook heeft, dit merk is toe te passen in tuinen, terrassen en ook op balkons. Vincent Sheppard outdoor meubelen zijn er in groot en klein en Jos de Groot Terrasadvies laat u graag zien hoe u maximaal gebruik maakt van uw buitenruimte. Of dit nu voor een groot terras, een ruime tuin of een klein balkon is: Jos de Groot Terrasadvies weet raad.

Jos de Groot Terrasadvies: maakt van iedere buiteninrichting een paradijs

Wilt u eindelijk een prettige buitenruimte waar u kunt relaxen, tot rust kunt komen en gezellig kunt socializen met vrienden en familie? Laat Jos de Groot Terrasadvies u helpen. Wij hebben jarenlang ervaring met het inrichten van luxueuze buitenruimtes die we in combinatie met uw wensen helemaal persoonlijk maken. We laten u in onze unieke showtuin zien hoe Vincent Sheppard meubelen eruitzien, maar ook van andere merken zoals Tribú, Royal Botania, Glatz en Manutti kennen we alle ins en outs.

Wilt u een stap dichter bij de buitenruimte komen waar u van droomt? Neem dan contact met ons en kom langs in onze showtuin. Wilt u liever dat wij op locatie langskomen? Ook dat is mogelijk. Wij adviseren u graag over een prachtige buiteninrichting waar fijn kunt vertoeven.

benieuwd naar de collectie?

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Bij Jos de Groot Terrasadvies helpen wij u graag vakkundig verder om een passende keuze te maken uit deze exclusieve Vincent Sheppard collecties! 

Unieke showtuin

In onze sfeervolle "barn" en showtuin, waarin diverse opstellingen worden gepresenteerd, kunt u in alle rust uw wensen kenbaar maken en kunnen wij samen met u uw eigen "buiten" laten ontstaan.

Volg ons: