chairing is caring!

Meer lezen

Vincent Sheppard ontwerpt en produceert binnen- en buitenmeubels met uitzonderlijk zitcomfort sinds 1992. Het bedrijf is wereldwijd marktleider in 'Lloyd Loom'-meubelen, een techniek waarbij kraftpapier rond een metalen draad wordt gedraaid en zo tot unieke meubelstukken worden geweven. 
Vandaag de dag exporteren zij hun meubels naar meer dan 50 landen. Het hoofdkantoor bevindt zich in België, terwijl de belangrijkste productiefabriek gevestigd is in Indonesië, een land dat bekend staat om zijn rijke weverstraditie. Vincent Sheppard is een bloeiend, gezond bedrijf met een duidelijke focus op de toekomst. Zij bouwen voort op hun sterke geschiedenis en onschatbare expertise om unieke en tijdloze ontwerpen te blijven aanbieden die levenslang meegaan. 

PERSONAL "vincent sheppard" LOOK

Vincent Sheppard staat voor uitzonderlijk zitcomfort van hoogwaardige en duurzame materialen. Naast het beroemde Lloyd Loom-weefsel voor indoor, maken zij voor outdoor nu ook gebruik van andere materialen, zoals rotan, eik, beuk en teak, in combinatie met staal en aluminium. Door de vele kleur-combinaties biedt Vincent Sheppards u de mogelijkheid tot het creeëren van uw eigen personal look. 

benieuwd naar de collectie?

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Bij Jos de Groot Terrasadvies helpen wij u graag vakkundig verder om een passende keuze te maken uit deze exclusieve Vincent Sheppard collecties! 

Unieke showtuin

In onze sfeervolle "barn" en showtuin, waarin diverse opstellingen worden gepresenteerd, kunt u in alle rust uw wensen kenbaar maken en kunnen wij samen met u uw eigen "buiten" laten ontstaan.

Volg ons: