Vincent Sheppard - Leo

vincent sheppard - Leo dining

De Leo-collectie van Vincent Sheppard is een allemansvriend: geschikt voor elke gelegenheid. De Leo eettafel heeft een onbehandeld, natuurlijk teakhouten blad en aluminium frame. De houten latten hebben verschillende breedtes wat een speels karakter aan deze tafel geeft. De comfortabele zitting van de eetstoel en het speelse vlechtwerk dat door de gehele collectie wordt gebruikt maken je vrolijk waardoor de maaltijd een feestje zal zijn. Leo combineert sterk design met uitstekend zitcomfort, heerlijk om urenlang te tafelen. Ook als loungeset leverbaar.

  • Leverbaar als modulaire lounge, sofa en loungestoel
  • Aluminium frame omwikkeld met outdoor-rope
  • Comfortabele zitkussens
  • Eettafel in met teak blad leverbaar in 3 maten

leo collectie

Klik op onderstaande items voor een gedetailleerde weergave van de Leo collectie van Vincent Sheppard: 

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Welke terrasvloer past het mooiste bij uw huis? En hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Over terras, buitenhaard en buitenverlichting tot aan de lounge- en eetset, ligbedden, buitenspa, parasols en zonwering.

Unieke showtuin

In onze sfeervolle "barn" en showtuin, waarin diverse opstellingen worden gepresenteerd kunt u in alle rust uw wensen kenbaar maken en kunnen wij samen met u uw eigen "buiten" laten ontstaan.

Volg ons: