Vincent Sheppard - Kodo

by studio segers

vincent sheppard - kodo dining

Geïnspireerd door het combineren van materialen tot unieke ontwerpen, creëerde Studio Segers de KODO-collectie voor Vincent Sheppard. Natuurlijke keramiek, industrieel aluminium en het soft-touch koord spelen de hoofdrol in de collectie. De materialen zijn weerbestendig en voegen een eigentijds gevoel toe aan het meubilair, terwijl de zachte rondingen en afgeronde rugleuningen een warme en uitnodigende sfeer uitstralen. Zoek een rustige plek en kom tot rust in dit comfortabele meubilair. Voel en ervaar de delicate stoffen en zachte kussens, terwijl je binnen of buiten van een drankje geniet. De uitgebreide Kodo collectie bestaat uit een hoge of lage loungestoel, loungebank, voetensteun, bijzettafel, salontafel, tuinstoel en eettafel.
Bij Jos de Groot Terrasadvies in Hoogblokland adviseren wij u graag om een voor u geschikte keuze uit deze collectie te maken.

  • Ook zeer geschikt voor binnen
  • Comfortabele zitkussens

kodo collectie

Klik op onderstaande items voor een gedetailleerde weergave van de Kodo collectie van Vincent Sheppard: 

Designer

Studio Segers

Productdesigners Wim en Bob Segers staan voor een no-nonsense aanpak. Ieder ontwerp doorloopt een logisch ontwerpproces waarbij het verwerken van producteisen wordt vertaald naar uitgesproken karaktervolle entiteiten. Met respect voor de context, duurzaam materiaalgebruik en een doorgedreven esthetiek wordt gewerkt aan kwalitatieve producten die hun weg naar de markt vinden.
 

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Puttend uit een uitgebreide collectie buitenmeubelen, ligbedden, parasols, zonwering en de nodige accessoires wordt het perfecte plaatje vormgegeven!

Unieke showtuin

In onze sfeervolle "barn" en showtuin, waarin diverse opstellingen worden gepresenteerd kunt u in alle rust uw wensen kenbaar maken en kunnen wij samen met u uw eigen "buiten" laten ontstaan.

Volg ons: