Tribù - Ukiyo *nieuw*

by monica armani

tribù - Ukiyo

NIEUW bij Tribù is de Ukiyo collectie van Monica Armani. Tijdens haar bezoek aan Japan raakte zij gefascineerd door de tekens en vormen in de traditionele lokale architectuur, van de tempels tot de alledaagse objecten. De gebogen lijnen die net penseelstreken lijken – nauwkeurig en tegelijkertijd vluchtig – en die aan het Japanse schrift doen denken, vormden een bron van inspiratie voor de nieuwe UKIYO collectie van Tribù. 

Zij zegt hierover: “Ik liet me leiden door de geraffineerde Japanse cultuur en de tekens die daarbij horen. En dan vooral door de vele fijne details, waar ik bij mijn eigen ontwerpen ook veel belang aan hecht. Ik wilde een evenwicht creëren tussen gebogen en strakke lijnen en het visuele gewicht van elk element in deze collectie.” – Monica Armani 


Met haar warme, uitnodigende uitstraling maakt de UKIYO collectie een onvergetelijke indruk. Je wordt door deze collectie omarmt! Een weergaloze expressie van de exclusieve en verfijnde stijl van Tribù.

  • Uitgevoerd in hoogwaardig door Tribù geselecteerd teak
  • Verkrijgbaar in eet- en loungestoel, ligbed, eettafel en lage tafel

Ukiyo collectie

Deze collectie van Tribù is verkrijgbaar als:

Designer

Monica Armani

Aandacht voor detail en een gevoel voor geometrische perfectie kenmerken het werk van de Italiaanse architect / ontwerper Monica Armani. Dit is niet ontsnapt aan de aandacht van de internationale designwereld. Verschillende toonaangevende interieurlabels, waaronder Poliform, Moroso, Boffi, B&B Italia en Kvadrat hebben al met haar samengewerkt. Al meer dan 25 jaar werkt ze nauw samen met haar man Luca Dallabetta, die haar bijstaat in alle technische zaken.

Monica Armani is altijd gefascineerd geweest door de wereld van het buitenleven. Ze groeide op in een villa op een heuvel, ontworpen door haar vader, een rationalistische architect, waar het ontwerp en de formele esthetiek een unieke combinatie zijn tussen binnen en buiten. 

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Puttend uit een uitgebreide collectie buitenmeubelen, ligbedden, parasols, zonwering en de nodige accessoires wordt het perfecte plaatje vormgegeven!

Jos de Groot Terrasadvies Extremis Panigiri00011

Persoonlijk advies voor uw buitenruimte 

Welk gevoel wilt u creëren in uw buitenruimte? Sfeervol ontspannen, gezellig, of juist een tikje sportief? Wilt u gaan voor een Ibiza, Mediterraans of Caribische sfeer? Wij helpen u bij het realiseren van een unieke buitenruimte die past bij uw wensen en woning. U kunt vertrouwen op deskundig advies op maat van Jos de Groot Terrasadvies. Bezoek de sfeervolle barn en showtuin in Hoogblokland, doe inspiratie op door unieke opstellingen 
te bekijken en laat u deskundig adviseren.  

Volg ons: