Tribù - Amanu *nieuw*

by yabu pushelberg

tribù - amanu

Designers Yabu Pushelberg namen de tijd om een collectie van geraffineerde en uiterst sobere items te creëren die puurheid en rust uitstralen. De studio ontwierp een tafel en twee stoelen die opvallen door hun ruime afmetingen en koos daarbij voor teakhout, een duurzaam materiaal met een prachtige natuurlijke uitstraling. De stoelen hebben een geweven zitting en rugleuning uit één stuk vervaardigd in Canax®, een materiaal op basis van hennep, die lijkt te 'zweven' in het eenvoudige teakhouten frame. De brede keramische tegels van de tafel zweven ogenschijnlijk op het sobere, maar robuuste teakhouten frame, wat de tafel een opmerkelijk licht karakter geeft. De rondingen van de teakhouten profielen en de buitenste keramische tegels geven het meubel een zachte, harmonische look.

AMAnu collectie

Klik op onderstaande items voor een gedetailleerde weergave van de Amanu collectie van Tribu: 

Designer

Yabu Pushelberg

Yabu Pushelberg is een internationaal ontwerpbureau, met studio's in Toronto en SoHo, New York, opgericht in 1980 door Glenn Pushelberg en George Yabu. Diverse teams van ontwerp- en projectmanagementpersoneel zijn gespecialiseerd in interieur-, meubel- en productontwerp voor de horeca en de detailhandel. 

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Welke terrasvloer past het mooiste bij uw huis? En hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Over terras, buitenhaard en buitenverlichting tot aan de lounge- en eetset, ligbedden, buitenspa, parasols en zonwering.

Unieke showtuin

Hoe creëert u een eigen 'buiten' dat perfect past bij uw wensen en uw woning? Kom naar Jos de Groot en laat u in onze sfeervolle barn inspireren door unieke opstellingen. In alle rust gaan we samen aan tafel en maken we uw buitenwensen waar.

Volg ons: