window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-160805309-1');

Royal Botania - Ninix

by kris van puyvelde

royal botania - ninix 

De NINIX-serie van Royal Botania betekent zowel minimaal als maximaal. Het minimale in de lijn van het design en het maximale in de keuze van de materialen en comfort. De Ninix dining-collectie is verkrijgbaar in RVS of gepoedercoat aluminium in 4 kleuren. Paradepaardje is zondermeer het ergonomisch ligbed uit deze serie. Verstelbaar door het gepatenteerde gasveersysteem. U kunt heerlijk blijven zitten of liggen, het systeem doet het werk voor u!

  • Uitvoering in RVS  of gepoedercoat aluminium in wit-zand-zwart of brons
  • Zit en rug in teak of batyline
  • Tafels in diverse maatvoeringen met keuze uit bladen van glas, teak of ceramic

ninix collectie

Klik op onderstaande items voor enkele gedetailleerde weergaves van de Ninix collectie van Royal Botania: 

Designer

Kris van Puyvelde

Kris Van Puyvelde is een van de oprichters en huisontwerper van het outdoormerk Royal Botania. In 1992 besloten ex-klasgenoten Kris Van Puyvelde en Frank Boschman om teakhouten buitenmeubels uit Indonesië te importeren in Antwerpen. Beide ingenieurs vonden de beschikbare kwaliteit op de markt te laag en te traditioneel en besloten hun eigen lijn te beginnen. 
Elk ontwerp van Royal Botania is gebaseerd op 3 belangrijke elementen; esthetiek, ergonomie en engineering. Zij bepalen het DNA van elk concept. Het mengen van deze ingredièˆnten en het fine-tunen van hun evenwicht is het basisrecept. Het oog voor details en de verfijnde afwerking zijn de saus.
Met deze formule heeft het in-house designteam, onder leiding van oprichter Kris Van Puyvelde, internationale waardering geoost en meerdere designprijzen gewonnen aan beide kanten van de Atlantische Oceaan. Daarnaast doen zij beroep op het talent van door hen zorgvuldig geselecteerde externe ontwerpers om hun horizon te verbreden. Al deze creativiteit heeft geleid tot een breed gamma charismatische producten, bekend als de Royal Botania-collectie.  

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Welke terrasvloer past het mooiste bij uw huis? En hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Over terras, buitenhaard en buitenverlichting tot aan de lounge- en eetset, ligbedden, buitenspa, parasols en zonwering.

Unieke showtuin

In onze sfeervolle "barn" en showtuin waarin diverse opstellingen worden gepresenteerd kunt u in alle rust uw wensen kenbaar maken en kunnen wij samen met u uw eigen "buiten" laten ontstaan.

Volg ons: