Royal Botania - Jive

by kris van puyvelde

royal botania - jive

Heeft u een modern strakke tafel of juist een old-teak tafel? Dan is de Jive armstoel wat voor u! De Jive stoel gedraagt zich, dankzij de combinatie van teakhout, aluminium en geweven kunststof, als een kameleon waardoor hij met elke tafel te combineren is.

De leuning van de stoel is gemaakt van teakhout en loopt gestroomlijnd over in gepoedercoat aluminium waarbij u de keuze heeft uit 6 kleuren. Het zitgedeelte is gemaakt van geweven kunststof, wat zorgt voor een hoog zitcomfort. Uiteraard zijn voor extra luxe ook zit- en rugkussens leverbaar.

Nieuw in de Jive collectie is de uitvoering in volledig aluminium.

 • Verkrijgbaar in wit, brons, zwart, mud, olive en sea-blue

jive collectie

Klik op onderstaande items voor een gedetailleerde weergave van de Jive collectie van Royal Botania: 

  Designer

  Kris van Puyvelde

  Kris Van Puyvelde is een van de oprichters en huisontwerper van het outdoormerk Royal Botania. In 1992 besloten ex-klasgenoten Kris Van Puyvelde en Frank Boschman om teakhouten buitenmeubels uit Indonesië te importeren in Antwerpen. Beide ingenieurs vonden de beschikbare kwaliteit op de markt te laag en te traditioneel en besloten hun eigen lijn te beginnen. 
  Elk ontwerp van Royal Botania is gebaseerd op 3 belangrijke elementen; esthetiek, ergonomie en engineering. Zij bepalen het DNA van elk concept. Het mengen van deze ingredièˆnten en het fine-tunen van hun evenwicht is het basisrecept. Het oog voor details en de verfijnde afwerking zijn de saus.
  Met deze formule heeft het in-house designteam, onder leiding van oprichter Kris Van Puyvelde, internationale waardering geoost en meerdere designprijzen gewonnen aan beide kanten van de Atlantische Oceaan. Daarnaast doen zij beroep op het talent van door hen zorgvuldig geselecteerde externe ontwerpers om hun horizon te verbreden. Al deze creativiteit heeft geleid tot een breed gamma charismatische producten, bekend als de Royal Botania-collectie

  Jos de Groot - Terrasadvies

  Uw terrasadviseur

  Welke terrasvloer past het mooiste bij uw huis? En hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Over terras, buitenhaard en buitenverlichting tot aan de lounge- en eetset, ligbedden, buitenspa, parasols en zonwering.

  Unieke showtuin

  Hoe creëert u een eigen 'buiten' dat perfect past bij uw wensen en uw woning? Kom naar Jos de Groot en laat u in onze sfeervolle barn inspireren door unieke opstellingen. In alle rust gaan we samen aan tafel en maken we uw buitenwensen waar.

  Volg ons: