Nardi - Trill

by rafaello galiotto

nardi - trill

De Trill-collectie van Nardi bestaat uit glasvezelhars en is beschikbaar in bistrostoel, armstoel en barstoel in 2 hoogtes. UV-bestendig en zeer geschikt voor horeca-doeleinden.

  • Leverbaar in 9 kleuren

Trill collectie

Klik op onderstaande items voor een gedetailleerde weergave van Trill-collectie van Nardi: 

Designer

Raffaello Galiotto

geboren in Chiampo (Vicenza) in 1067 is de ontwerper achter alle Nardi-producten.
Zijn aanpak, die een artistieke achtergrond gecombineert met een vroege interesse in industrieel ontwerp, is gericht op het waarderen van de specifieke kwaliteiten van elk materiaal, met projecten die zowel hun aantrekkingskracht als het potentieel van de productieprocessen vergroten. Hij heeft meer dan vijftig producten voor Nardi ontworpen, waarmee hij zichzelf voorbij de limiet van de technische mogelijkheden van kunststof materialen steekt.

Na zijn studie Schone Kunsten in Venetië, richtte hij in 1993 zijn eigen ontwerpstudio op. Voor de activiteit productontwerp, vooral in de meubelsector, verenigt hij de interesse materialen, de productieprocessen en de technologie. Hij ontwikkelt experiment met nieuwe oplossingen en tentoonstellingsformaten van internationaal karakterontwerp.
In de sector van het marmer en de natuurlijke materialen behaalde hij verschillende prijzen voor de opdracht die werd ontwikkeld bij belangrijke bedrijven van het compartiment.
Hij geeft momenteel les aan de Universiteit van Ferrara; zijn projecten zijn gepubliceerd in boeken en tijdschriften en tentoongesteld in musea en internationale evenementen.

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Puttend uit een uitgebreide collectie buitenmeubelen, ligbedden, parasols, zonwering en de nodige accessoires wordt het perfecte plaatje vormgegeven!

Unieke showtuin

In onze sfeervolle "barn" en shwotuin waarin diverse opstellingen worden gepresenteerd kunt u in alle rust uw wensen kenbaar maken en kunnen wij samen met u uw eigen "buiten" laten ontstaan.

Volg ons: