TUUCI

Schaduw is een absolute specialiteit

Natuurlijk is een terras niets zonder een plekje in de schaduw. Het is vanzelfsprekend dat wij een ruime keuze bieden voor een parasol met hoogwaardige kwaliteit die precies aansluit op uw wensen.

Oprichter en Tuuci eigenaar Dougan Clarke laat zich dagelijks inspireren door de parelwitte stranden, de watersport en turquoise wateren van Miami. Met zijn ervaringen als zeiler werd de eerste parasol gemaakt op een botenwerf met alle materialen gebaseerd op de zeilen van een schip. Dan hebben we het over de doeken, touwen en katrollen als basis en de extra toevoeging van RVS dat het geheel compleet maakt. Door de invloeden van regen, wind, felle zon en het zoute water in Miami zijn de materialen getest op deze omstandigheden en hierdoor van een hoge kwaliteit. Tophotels en resorts over de hele wereld krijgen een finishing touch met een Tuuci parasols.

Tuuci's modulaire parasols

Jos de Groot en Dougan Clarke liggen wat dat betreft ook op één lijn, bij de keuze van een parasol is het belangrijk dat de mensen zich kunnen identificeren met de parasol het is immers een lange relatie die men met elkaar aangaat. Alle parasols zijn zeer uitgebreid en custom made door de grote keuze in de vormen, kleuren en formaten net als de keuzes in de collecties zelf. Alle ontwerpen in de Ocean Master serie zijn bijvoorbeeld gepatenteerd met Tuuci's modulaire systemen en marine krachtige constructies die voor een zeer goede kwaliteit zorgen inclusief de exclusieve Sunbrella doeken en zijn zeer gebruiksvriendelijk.

Optimaal genieten van een plekje schaduw omringt door de stralen van de zon.


Collecties

TUUCI - OCEAN MASTER

OCEAN MASTER

TUUCI - OCEAN MASTER X

DE WINDBREKER


TUUCI - PLANTAGE

Teak-look, de warme kant

TUUCI - PLANTAGE MAX

Teak-look, de warme kant in het groot


Losse producten