TRIBU

Een sterke en uniforme identiteit

Het Belgische merk Tribù behoort tot de wereldtop in het segment van exclusief, high-end buitenmeubilair. Het was één van de pioniers die, in de vroege jaren 90, het terras en de tuin als een verlenging van het huis zag.

Geruggesteund door haar lange ervaring, is dit familiebedrijf uitgegroeid tot een internationaal gerenommeerd merk dat in meer dan 50 landen verdeeld wordt. Tribù® missie : “Het ontwerpen en commercialiseren - op de retail en projectmarkt - van innovatieve buitenmeubelen van hoogwaardige kwaliteit, met een puur, vertrouwd en tijdloos design, die een toegevoegde waarde bieden op lange termijn en de dagelijkse stress even doen vergeten.”

Tribù® staat voor : -een sterke en uniforme identiteit : discrete luxe -een passie voor modern, maar discreet en daardoor tijdloos design -duurzame materialen van hoogwaardige kwaliteit -een buitengewoon verfijnde detailafwerking -innovatie in het gebruik van materialen -ergonomisch zitcomfort -een familiebedrijf waar respect en ethiek geen loze woorden zijn Tribù® design : ‘Tribù’ haalt zijn inspiratie uit de architectuur. Het is een mix van eigentijdse elegantie, modernisme en karaktervolle puurheid, die zelfs na jaren niet gaat vervelen. Enkel materialen van de hoogste kwaliteit komen in aanmerking want duurzaamheid is één van de hoekstenen van het Tribù merk.


Collecties

SALE - VIS-a-VIS

TRIBU VIS-a-VIS LOUNGE van € 10.524,00 voor € 7.695,00

TRIBU - Natal alu

Eetset Tribu Natal alu van € 2.850,00 nu voor € 1.495,00


TRIBÚ - Natal Alu Sofa

Design door Studio Segers de Natal Alu Sofa.


Losse producten