Umbrosa - Versa PX

umbrosa - versa Px

De Verse PX, “Personal Experience”, is dé sleutel tot het samenstellen van je eigen parasol volgens jouw persoonlijke smaak. Met ongeëvenaard vakmanschap en de unieke kenmerken van de Versa-collectie, biedt de Versa PX van Umbrosa jou de vrijheid om de vorm van het doek (vierkant of rond), de kleur van het frame, het doek en de parasolvoet naar hartenlust te combineren. Laat je creativiteit de vrije loop, want je hebt keuze uit maar liefst 5 kleuren voor het frame, 8 kleuren voor het doek en 30 verbluffende combinaties voor de voet. Maak van je buitenruimte een uniek statement met de gepersonaliseerde stijl en ongeëvenaarde veelzijdigheid van de Versa PX-collectie. De collectie van Versa-UX bestaat uit:

  • Versa PX 300 x 300
  • Versa PX  ø 3.50
Terrasadvies Umbrosa Versa UX Latte HR

 versa-PX collection

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Puttend uit een uitgebreide collectie buitenmeubelen, ligbedden, parasols, zonwering en de nodige accessoires wordt het perfecte plaatje vormgegeven!

Unieke showtuin

In onze sfeervolle "barn" en showtuin waarin diverse parasols worden gepresenteerd kunt u in alle rust uw wensen kenbaar maken en kunnen wij samen met u een "zonnige" oplossing laten ontstaan.

Volg ons: