Umbrosa - Paraflex

umbrosa - paraflex

De Paraflex collectie van Umbrosa bestaat uit balkonparasols of muurparasols en ook zijhangende parasols op een paal. De balkonparasols worden meestal bevestigd aan de muur waardoor er geen ruimteverlies is op het terras. Umbrosa heeft twee vierkante modellen – formaat 1.9 m en 2.3 m en twee ronde modellen – formaat 2.7 m en 3 m. De Paraflex balkonparasol is zeer wendbaar waardoor je door de dag heen schaduw kan creëren waar je maar wil. De parasolarm is beschikbaar in twee uitvoeringen: een klassieke arm en een moderne arm. Voor de grotere modellen kan enkel de moderne arm gebruikt worden (3 m en  2.3 m). De Paraflex balkonparasol kan perfect gebruikt worden op kleinere terrassen en in stadstuinen. Tevens kan de Paraflex bevestigd worden op een paal; op een multipaal kunnen tot 5 parasols bevestigd worden. Een ideale oplossing voor horecaterrassen, clubs, strandbars e.d.

  • Ideaal voor op balkon
  • Makkelijk te openen en te sluiten 
  • Optioneel is een beschermhoes verkrijgbaar 
Umbrosa Paraflex Terrasadvies 00005

paraflex

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Puttend uit een uitgebreide collectie buitenmeubelen, ligbedden, parasols, zonwering en de nodige accessoires wordt het perfecte plaatje vormgegeven!

Unieke showtuin

In onze sfeervolle showtuin waarin diverse parasols en zonnedoeken worden gepresenteerd kunt u in alle rust uw wensen kenbaar maken en kunnen wij samen met u een "zonnige" oplossing laten ontstaan.

Volg ons: