Royal Botania - Palma

royal botania - palma

automatic

Met de lancering van PALMA, de eerste automatische parasol, zorgt Royal Botania voor een revolutie in de manier waarop je kunt zorgen voor schaduw op uw terras of tuin. 

Dit in het oog springende product is een combinatie van innovatieve mechanica met een verfijnde en smaakvolle esthetische uitvoering. Het is het hoogtepunt van jaren werk door ontwerper Kris Van Puyvelde. Kris's achtergrond in engineering in combinatie met zijn flair voor het ontwerp hebben hem altijd mogelijkheden gegeven als het gaat om het maken van praktische meubels die er ook nog een prachtig uit zien.
palma

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Puttend uit een uitgebreide collectie buitenmeubelen, ligbedden, parasols, zonwering en de nodige accessoires wordt het perfecte plaatje vormgegeven!

Unieke showtuin

In onze sfeervolle "barn" en showtuin waarin diverse parasols worden gepresenteerd kunt u in alle rust uw wensen kenbaar maken en kunnen wij samen met u een "zonnige" oplossing laten ontstaan.

Volg ons: