Tribù - Vis à vis

by piergiorgio cazzaniga

tribù - vis à vis 

De zitmeubelen uit de Vis à vis collectie van Tribù beloven allemaal ergonomisch zitcomfort met een zachte look. Het teakhouten frame heeft mooi afgeronde hoeken en de luchtige weving van Canax® straps lopen  in één vloeiende lijn van de zitting tot de rug door. De uitnodigend lonkende schommelstoel biedt een ultieme ontspanning. Designer Piergiorgio Cazzaniga koos bewust voor teak voor deze collectie tuinmeubelen “Teak is het outdoormateriaal bij uitstek. Mooi… comfortabel… zacht om aan te raken… én zeer duurzaam”. De Canax® straps zijn gemaakt van polyester, PVC en hennep en geven deze stoel een natuurlijke, harmonieuze uitstraling. En aan de weerbestendigheid hoeft u niet te twijfelen natuurlijk..

  • Eettafel verkrijgbaar tot 7 meter lengte

Vis-à-vis collectie

Klik op onderstaande items voor een gedetailleerde weergave van de Vis-à-vis collectie van Tribu: 

Designer

Piergiorgio Cazzaniga

Piergiorgio Cazzaniga (Lissone, ° 1946) werd geboren als zoon van een timmerman en bracht veel tijd door in de timmermanswinkel van zijn vader. Het was het begin van de eerste productie van industrieel meubilair en er begon een nieuw beroep te ontstaan, dat van ontwerper. Na zijn afstuderen in interieurontwerp was hij van 1966 tot 1971 verantwoordelijk voor de R & D-afdeling van Boffi Cucine. In 1971 werd hij partner van de A & D-studio met Luigi Massoni, waar hij producten, showrooms, stands en tentoonstellingen ontwierp voor toonaangevende Italiaanse meubelbedrijven. zoals: Boffi, Poltrona Frau, Nazareno Gabrielli, Poliform, Porro, Matteograssi. In 1991 richtte hij zijn eigen studio 'Piergiorgio Cazzaniga Design' op, voornamelijk met Porro, Composit, La Palma, Living Divani, MDF Italia, Tribù, Desalto en Andreu World. Zijn innovatieve creaties hebben talloze prijzen verdiend, waardoor hij een van de toonaangevende internationaal gerenommeerde Italiaanse ontwerpers is. Voor Tribù ontwierp hij verschillende collecties waaronder Vis à vis en CTR.

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Puttend uit een uitgebreide collectie buitenmeubelen, ligbedden, parasols, zonwering en de nodige accessoires wordt het perfecte plaatje vormgegeven!

Jos de Groot Terrasadvies Extremis Panigiri00011

Persoonlijk advies voor uw buitenruimte 

Welk gevoel wilt u creëren in uw buitenruimte? Sfeervol ontspannen, gezellig, of juist een tikje sportief? Wilt u gaan voor een Ibiza, Mediterraans of Caribische sfeer? Wij helpen u bij het realiseren van een unieke buitenruimte die past bij uw wensen en woning. U kunt vertrouwen op deskundig advies op maat van Jos de Groot Terrasadvies. Bezoek de sfeervolle barn en showtuin in Hoogblokland, doe inspiratie op door unieke opstellingen 
te bekijken en laat u deskundig adviseren.  

Volg ons: