Tribù - Suro

by christophe delcourt

tribù - Suro

NIEUW bij Tribù is de Suro collectie van Christophe Delcourt. Typerend voor zijn collectie is de perfecte beheersing van materialen en rondingen. Suro staat voor stevig zitmeubilair uit teakhout of aluminium in perfecte symbiose met de bekleding van gevlochten touw. De verfijnde materiaalcombinatie van Suro creëert een comfortabele en uitnodigende coconachtige zitting die doet denken aan bloemblaadjes. Het houten of aluminium frame voegt eenvoud en stevigheid toe aan de structuur van de stoel, terwijl het weefsel van de rugleuning van ronde vezels zorgt voor omarmend comfort. De aanpak van Delcourt lijkt op die van een beeldhouwer, waarbij vorm en functie perfect samenvloeien om een ​​tijdloos, verfijnd ontwerp voor Tribù te creëren.

  • Uitgevoerd in teak of aluminium frame
  • Verkrijgbaar in eet- en loungestoel en in loungebank
  • Twee maten teak eettafels
Terrasadvies Tribu Suro collection00032

suro collectie

Deze collectie van Tribù is verkrijgbaar als:

Designer

Christophe Delcourt

Christophe Delcourt

Christophe Delcourt verschijnt eind jaren negentig voor het eerst op de Franse meubelscène. Een sterke verschijning om meerdere redenen, aangezien hij volkomen autodidact is als ontwerper en fabrikant en redacteur. Delcourt begint langzaam samen te werken met kleine en grote, Franse en buitenlandse redacteuren. Vandaag De reis van Christophe Delcourt is die van een veeleisende en geëngageerde ontwerper, maar ook die van een ambachtsman, die onvermoeibaar verder gaat dan zijn eigen overtuigingen om een ​​weg voorwaarts te banen. “Hoe meer ik vooruitga in design, hoe meer ik gepassioneerd raak door nieuwe ontmoetingen, waardoor de reikwijdte van de mogelijkheden wordt vergroot.”

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Puttend uit een uitgebreide collectie buitenmeubelen, ligbedden, parasols, zonwering en de nodige accessoires wordt het perfecte plaatje vormgegeven!

Jos de Groot Terrasadvies Extremis Panigiri00011

Persoonlijk advies voor uw buitenruimte 

Welk gevoel wilt u creëren in uw buitenruimte? Sfeervol ontspannen, gezellig, of juist een tikje sportief? Wilt u gaan voor een Ibiza, Mediterraans of Caribische sfeer? Wij helpen u bij het realiseren van een unieke buitenruimte die past bij uw wensen en woning. U kunt vertrouwen op deskundig advies op maat van Jos de Groot Terrasadvies. Bezoek de sfeervolle barn en showtuin in Hoogblokland, doe inspiratie op door unieke opstellingen 
te bekijken en laat u deskundig adviseren.  

Volg ons: