Tribù - Senja sofa

by Studio Segers

tribù - senja sofa

Ontspannen op de modulaire Senja-bank. Het zeer flexibele ontwerp nodigt u uit om een ​​één-, twee- of driezitsmodule te combineren met hoge of lage armleuningen. Geïntegreerde teak of geglazuurde lavastenen tafels kunnen overal worden ingevoegd, waardoor alles wat u nodig hebt binnen handbereik is. De royale vulling geeft ze een aangename, organische vorm, afgewerkt met een paspelnaad. 

  • Leverbaar met normale of extra diepe zit
  • Frame in linnen of wengé
  • Optioneel uitvoerbaar met teak poten
  • Uitgebreide stoffencollectie

senja sofa collectie

Klik op onderstaande items voor een gedetailleerde weergave van de Senja collectie van Tribu: 

Designer

Studio Segers

Wim Segers

Wim Segers is al vele jaren de huisontwerper van Tribù. Met zijn buitenstoel ‘Natal’ beleefde Tribù zijn internationale doorbraak. Segers won zelfs een Henry van de Velde-prijs voor zijn architecturale ontwerp dat destijds revolutionair was. De architectonische benadering van Segers, gebaseerd op comfort en functionaliteit, was van grote invloed op de tijdloze stijl die Tribù kenmerkt. Tegenwoordig is zijn zoon Bob bij de studio gekomen.

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Welke terrasvloer past het mooiste bij uw huis? En hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Over terras, buitenhaard en buitenverlichting tot aan de lounge- en eetset, ligbedden, buitenspa, parasols en zonwering.

Unieke showtuin

Hoe creëert u een eigen 'buiten' dat perfect past bij uw wensen en uw woning? Kom naar Jos de Groot en laat u in onze sfeervolle barn inspireren door unieke opstellingen. In alle rust gaan we samen aan tafel en maken we uw buitenwensen waar.

Volg ons: