Tribù - Senja loungechair

by Studio Segers

tribù - senja loungechair

Het ritme van de strak gespannen weving in Canax®, op hennep gebaseerd, zorgt ervoor dat vorm en functionaliteit, schoonheid en comfort, hand in hand gaan bij de Senja loungestoel. Het doordachte design van de brede rugleuning geeft samen met de zachte kussens steun aan de rug. De diepere zitting zorgt ervoor dat je zalig onderuit kan zakken. De keuze voor warm teakhout of gepoederlakt aluminium voor de poten maken van de Senja loungestoel een elegante partner voor elke sofa.
In combinatie met een low-dining table uit de Tosca collectie van Tribù is deze set een ware beleving qua eten en/of loungen!

  • Frame in linnen of wengé
  • Poten optioneel uitvoerbaar met teak poten
  • Uitgebreide stoffencollectie

senja collectie

Klik op onderstaande items voor een gedetailleerde weergave van de Senja collectie van Tribu: 

Designer

Studio Segers

Wim Segers

Wim Segers is al vele jaren de huisontwerper van Tribù. Met zijn buitenstoel ‘Natal’ beleefde Tribù zijn internationale doorbraak. Segers won zelfs een Henry van de Velde-prijs voor zijn architecturale ontwerp dat destijds revolutionair was. De architectonische benadering van Segers, gebaseerd op comfort en functionaliteit, was van grote invloed op de tijdloze stijl die Tribù kenmerkt. Tegenwoordig is zijn zoon Bob bij de studio gekomen.

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Puttend uit een uitgebreide collectie buitenmeubelen, ligbedden, parasols, zonwering en de nodige accessoires wordt het perfecte plaatje vormgegeven!

Jos de Groot Terrasadvies Extremis Panigiri00011

Persoonlijk advies voor uw buitenruimte 

Welk gevoel wilt u creëren in uw buitenruimte? Sfeervol ontspannen, gezellig, of juist een tikje sportief? Wilt u gaan voor een Ibiza, Mediterraans of Caribische sfeer? Wij helpen u bij het realiseren van een unieke buitenruimte die past bij uw wensen en woning. U kunt vertrouwen op deskundig advies op maat van Jos de Groot Terrasadvies. Bezoek de sfeervolle barn en showtuin in Hoogblokland, doe inspiratie op door unieke opstellingen 
te bekijken en laat u deskundig adviseren.  

Volg ons: