Tribù - Pure sofa

by Andrei munteanu

tribù - pure sofa

Met Pure Sofa brengt designer Andrei Munteanu het ontwerp terug tot de essentie, zonder al het overtollige: pure eenvoud en elegantie. Deze modulaire buitenbank bestaat uit vijf elementen die gemakkelijk te combineren zijn met de Tribù loungeset van uw voorkeur. De bank is verkrijgbaar in hoogwaardig teak van Indonesische plantages. Kussens zijn verkrijgbaar in 2 verschillende uitvoeringen en talloze luxe buitenstoffen.

  • Javaans plantage-teak
  • Uitgevoerd met strakke of casual kussens

pure sofa collectie

Klik op onderstaande items voor een gedetailleerde weergave van de Pure sofa collectie van Tribu: 

Designer

Andrei Munteanu

Andrei Munteanu werd geboren in Roemenië en studeerde Industrie-Design in Duitsland. Aanvankelijk richtte hij zich op natuurwetenschappen. Later vond hij zijn artistieke identiteit en verbond verschillende invloeden: Italiaans design, primitieve kunst en Japanse architectuur. Munteanu ontwierp verschillende banken voor Giorgetti, MDF Italia en JongForm. In 1998 ontwerpt hij het eerste buitenbankconcept voor Tribù, 'Pure Sofa' reduceert het ontwerp tot de essentie: pure eenvoud en elegantie kenmerken dit ontwerp.

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Puttend uit een uitgebreide collectie buitenmeubelen, ligbedden, parasols, zonwering en de nodige accessoires wordt het perfecte plaatje vormgegeven!

Jos de Groot Terrasadvies Extremis Panigiri00011

Persoonlijk advies voor uw buitenruimte 

Welk gevoel wilt u creëren in uw buitenruimte? Sfeervol ontspannen, gezellig, of juist een tikje sportief? Wilt u gaan voor een Ibiza, Mediterraans of Caribische sfeer? Wij helpen u bij het realiseren van een unieke buitenruimte die past bij uw wensen en woning. U kunt vertrouwen op deskundig advies op maat van Jos de Groot Terrasadvies. Bezoek de sfeervolle barn en showtuin in Hoogblokland, doe inspiratie op door unieke opstellingen 
te bekijken en laat u deskundig adviseren.  

Volg ons: