window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-160805309-1');

Tribù - Pure sofa

by Andrei munteanu

tribù - pure sofa

Met Pure Sofa brengt designer Andrei Munteanu het ontwerp terug tot de essentie, zonder al het overtollige: pure eenvoud en elegantie. Deze modulaire buitenbank bestaat uit vijf elementen die gemakkelijk te combineren zijn met de loungeset van uw voorkeur. De bank is verkrijgbaar in hoogwaardig teak van Indonesische plantages. Kussens zijn verkrijgbaar in 2 verschillende uitvoeringen en talloze luxe buitenstoffen.

  • Javaans plantage-teak
  • Uitgevoerd met strakke of casual kussens

pure sofa collectie

Klik op onderstaande items voor een gedetailleerde weergave van de Pure sofa collectie van Tribu: 

Designer

Andrei Munteanu

Andrei Munteanu werd geboren in Roemenië en studeerde Industrie-Design in Duitsland. Aanvankelijk richtte hij zich op natuurwetenschappen. Later vond hij zijn artistieke identiteit en verbond verschillende invloeden: Italiaans design, primitieve kunst en Japanse architectuur. Munteanu ontwierp verschillende banken voor Giorgetti, MDF Italia en JongForm. In 1998 ontwerpt hij het eerste buitenbankconcept voor Tribù, 'Pure Sofa' reduceert het ontwerp tot de essentie: pure eenvoud en elegantie kenmerken dit ontwerp.

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Welke terrasvloer past het mooiste bij uw huis? En hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Over terras, buitenhaard en buitenverlichting tot aan de lounge- en eetset, ligbedden, buitenspa, parasols en zonwering.

Unieke showtuin

Hoe creëert u een eigen 'buiten' dat perfect past bij uw wensen en uw woning? Kom naar Jos de Groot en laat u in onze sfeervolle barn inspireren door unieke opstellingen. In alle rust gaan we samen aan tafel en maken we uw buitenwensen waar.

Volg ons: