Tribù - Nodi lounge 

by YABU PUSHELBERG

tribù - nodi lounge

De modulaire Nodi sofa van Tribù heeft een sterke persoonlijkheid maar gaat subtiel op in de omgeving zonder alle aandacht op te eisen. Het elegante frame geeft een lichte indruk maar is gemaakt van gepoedercoat roestvrij staal.

De sofa heeft een open, architecturale uitstraling dankzij de elegante curve van het frame en de open weving in Canax®. De extra zachte, luchtige kussenvulling maakt Nodi uitzonderlijk comfortabel. Met de drie modulaire zitelementen en vier zitdieptes stelt u de sofa volledig op uw maat samen.

  • Uitgebreide UV-bestendige stoffencollectie voor comfortabele kussens

Nodi lounge collectie

Klik op onderstaande items voor een gedetailleerde weergave van de Nodi lounge collectie van Tribu: 

Designer

Yabu Pushelberg

Yabu Pushelberg is een internationaal ontwerpbureau, met studio's in Toronto en SoHo, New York, opgericht in 1980 door Glenn Pushelberg en George Yabu. Diverse teams van ontwerp- en projectmanagementpersoneel zijn gespecialiseerd in interieur-, meubel- en productontwerp voor de horeca en de detailhandel. 

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Welke terrasvloer past het mooiste bij uw huis? En hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Over terras, buitenhaard en buitenverlichting tot aan de lounge- en eetset, ligbedden, buitenspa, parasols en zonwering.

Unieke showtuin

Hoe creëert u een eigen 'buiten' dat perfect past bij uw wensen en uw woning? Kom naar Jos de Groot en laat u in onze sfeervolle barn inspireren door unieke opstellingen. In alle rust gaan we samen aan tafel en maken we uw buitenwensen waar.

Volg ons: