window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-160805309-1');

Tribù - Natal alu sofa

by studio segers

tribù - natal alu sofa

Een subtiel frame met aantrekkelijke, gebogen armleuningen contrasteert prachtig met het volume van de buitenkussens, ondersteund door een weefsel in brede textielbanden. Tijdloos en elegant, de Natal Alu Sofa is een buitenbank die op vele terrassen past. Speciale aandacht wordt besteed aan de buitenkussens die het hele buitenseizoen buiten kunnen worden gelaten. De ventilerende vulling is bedekt met een waterdichte gelamineerde polypropyleen hoes die waterbestendig is. Het frame van de bank is gepoedercoat met ultra-duurzame lak voor extra krasbestendigheid. 

  • Frame in verkrijgbaar in wit of wenge
  • Uitgebreide stoffencollectie voor comfortabele kussens
  • Twee zitdieptes 81 of 105 cm
  • Modulair of stand-alone

natal alu sofa collectie

Klik op onderstaande items voor een gedetailleerde weergave van de Natal alu sofa collectie van Tribu: 

Designer

Studio Segers

Wim Segers

Wim Segers is al vele jaren de huisontwerper van Tribù. Met zijn buitenstoel ‘Natal’ beleefde Tribù zijn internationale doorbraak. Segers won zelfs een Henry van de Velde-prijs voor zijn architecturale ontwerp dat destijds revolutionair was. De architectonische benadering van Segers, gebaseerd op comfort en functionaliteit, was van grote invloed op de tijdloze stijl die Tribù kenmerkt. Tegenwoordig is zijn zoon Bob bij de studio aangesloten.

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Welke terrasvloer past het mooiste bij uw huis? En hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Over terras, buitenhaard en buitenverlichting tot aan de lounge- en eetset, ligbedden, buitenspa, parasols en zonwering.

Unieke showtuin

Hoe creëert u een eigen 'buiten' dat perfect past bij uw wensen en uw woning? Kom naar Jos de Groot en laat u in onze sfeervolle barn inspireren door unieke opstellingen. In alle rust gaan we samen aan tafel en maken we uw buitenwensen waar.

Volg ons: