Tribù - Natal alu sofa

by studio segers

tribù - natal alu sofa

Een subtiel frame met aantrekkelijke, gebogen armleuningen contrasteert prachtig met het volume van de buitenkussens, ondersteund door een weefsel in brede textielbanden. Tijdloos en elegant, de Natal Alu Sofa is een buitenbank die op vele terrassen past. Speciale aandacht wordt besteed aan de buitenkussens die het hele buitenseizoen buiten kunnen worden gelaten. De ventilerende vulling is bedekt met een waterdichte gelamineerde polypropyleen hoes die waterbestendig is. Het frame van de bank is gepoedercoat met ultra-duurzame lak voor extra krasbestendigheid. 

  • Frame in verkrijgbaar in wit of wenge
  • Uitgebreide stoffencollectie voor comfortabele kussens
  • Twee zitdieptes 81 of 105 cm
  • Modulair of stand-alone

natal alu sofa collectie

Klik op onderstaande items voor een gedetailleerde weergave van de Natal alu sofa collectie van Tribu: 

Designer

Studio Segers

Wim Segers

Wim Segers is al vele jaren de huisontwerper van Tribù. Met zijn buitenstoel ‘Natal’ beleefde Tribù zijn internationale doorbraak. Segers won zelfs een Henry van de Velde-prijs voor zijn architecturale ontwerp dat destijds revolutionair was. De architectonische benadering van Segers, gebaseerd op comfort en functionaliteit, was van grote invloed op de tijdloze stijl die Tribù kenmerkt. Tegenwoordig is zijn zoon Bob bij de studio aangesloten.

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Puttend uit een uitgebreide collectie buitenmeubelen, ligbedden, parasols, zonwering en de nodige accessoires wordt het perfecte plaatje vormgegeven!

Jos de Groot Terrasadvies Extremis Panigiri00011

Persoonlijk advies voor uw buitenruimte 

Welk gevoel wilt u creëren in uw buitenruimte? Sfeervol ontspannen, gezellig, of juist een tikje sportief? Wilt u gaan voor een Ibiza, Mediterraans of Caribische sfeer? Wij helpen u bij het realiseren van een unieke buitenruimte die past bij uw wensen en woning. U kunt vertrouwen op deskundig advies op maat van Jos de Groot Terrasadvies. Bezoek de sfeervolle barn en showtuin in Hoogblokland, doe inspiratie op door unieke opstellingen 
te bekijken en laat u deskundig adviseren.  

Volg ons: