window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-160805309-1');

Tribù - Mood

by studio seegers

tribù - mood

Het luchtige design van de Mood collectie van Tribù en de warme combinatie van teak en handgewoven vlechtwerk, creëert een fijne sfeer op uw terras. Het vlechtwerk in Tricord bestaat uit een weerbestendige en milieuvriendelijke vezel, die een zeer natuurlijke look & feel heeft en is verkrijgbaar in diverse aarde-tinten, zoals Moss, Linen, Wengé, Earth Brown en Stone Grey. Al deze kleuren passen perfect in elke buitenomgeving. De mooie afgeronde hoeken van de tafel en stoelen geven de collectie een vriendelijke en zachte uitstraling. 

  • Javaans plantagehout in combinatie met Tricord 
  • Uitgebreide stoffencollectie voor comfortabele kussens.

Designer

Studio Segers

Wim segers

Wim Segers is al vele jaren de huisontwerper van Tribù. Met zijn buitenstoel ‘Natal’ beleefde Tribù zijn internationale doorbraak. Segers won zelfs een Henry van de Velde-prijs voor zijn architecturale ontwerp dat destijds revolutionair was. De architectonische benadering van Segers, gebaseerd op comfort en functionaliteit, was van grote invloed op de tijdloze stijl die Tribù kenmerkt. Onlangs kwam zijn zoon Bob bij de studio. 

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Welke terrasvloer past het mooiste bij uw huis? En hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Over terras, buitenhaard en buitenverlichting tot aan de lounge- en eetset, ligbedden, buitenspa, parasols en zonwering.

Unieke showtuin

Hoe creëert u een eigen 'buiten' dat perfect past bij uw wensen en uw woning? Kom naar Jos de Groot en laat u in onze sfeervolle barn inspireren door unieke opstellingen. In alle rust gaan we samen aan tafel en maken we uw buitenwensen waar.

Volg ons: