window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-160805309-1');

Tribù - CTR

by piergiorgio cazzaniga

tribù - ctr

De Italiaanse ontwerper Piergiorgio Cazzaniga doet met de CTR-collectie waar hij goed in is: complexe ontwerpen moeiteloos laten lijken. De collectie wordt gekenmerkt door een buis in roestvrij staal met poedercoating die de omtrek van de stoel in één ononderbroken lijn volgt. De bochten van de buis zijn gebogen op 90 ° maar behouden een ronde vorm, die grote beheersing vereist.  

  • Weerbestendig Tricord voor extra ondersteuning aan de rug
  • Gestoffeerd met waterafstotende kussens die gemakkelijk kunnen worden verwijderd

CTR collectie

Klik op onderstaande items voor een gedetailleerde weergave van de CTR collectie van Tribu:

Designer

Piergiorgio Cazzaniga

lissone, 1946

Piergiorgio Cazzaniga, geboren als zoon van een timmerman bracht hij veel tijd door in de timmermanswinkel van zijn vader. Het was het begin van de eerste productie van industrieel meubilair en er begon een nieuw beroep te ontstaan, dat van ontwerper. Na zijn afstuderen in interieurontwerp was hij van 1966 tot 1971 verantwoordelijk voor de R & D-afdeling van Boffi Cucine. In 1971 werd hij partner van de A & D-studio met Luigi Massoni, waar hij producten, showrooms, stands en tentoonstellingen ontwierp voor toonaangevende Italiaanse meubelbedrijven. zoals: Boffi, Poltrona Frau, Nazareno Gabrielli, Poliform, Porro, Matteograssi. In 1991 richtte hij zijn eigen studio 'Piergiorgio Cazzaniga Design' op, voornamelijk met Porro, Composit, La Palma, Living Divani, MDF Italia, Tribù, Desalto en Andreu World. Zijn innovatieve creaties hebben talloze prijzen verdiend, waardoor hij een van de toonaangevende internationaal gerenommeerde Italiaanse ontwerpers is. Voor Tribù ontwierp hij verschillende collecties waaronder Vis à vis en CTR.

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Welke terrasvloer past het mooiste bij uw huis? En hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Over terras, buitenhaard en buitenverlichting tot aan de lounge- en eetset, ligbedden, buitenspa, parasols en zonwering.

Unieke showtuin

Hoe creëert u een eigen 'buiten' dat perfect past bij uw wensen en uw woning? Kom naar Jos de Groot en laat u in onze sfeervolle barn inspireren door unieke opstellingen. In alle rust gaan we samen aan tafel en maken we uw buitenwensen waar.

Volg ons: