Royal Botania - Styletto lounge

by kris van puyvelde

Royal botania - styletto lounge

Een collectie die tot de verbeelding spreekt

Liefhebbers van minimalistisch, geraffineerd design kunnen hun hart ophalen aan de ingetogen pracht die de gloednieuwe Styletto-collectie van Royal Botania typeert. De Royal Botania loungeset is gemaakt van weelderige materialen, prachtig vakmanschap en een innovatieve technische touch voor maximaal comfort. De selectie van buitenmeubilair omvat iconische ontwerpen in verschillende stoffen, vormen en maten. De elementen lenen zich tot ontelbare combinatiemogelijkheden. De stijlvolle teakhouten tafels – compleet met taps toelopende poten – kunnen makkelijk worden veranderd en opnieuw gerangschikt om elke ruimte precies zo te verfraaien zoals men wenst. Nodig vrienden uit om verrukkelijke gerechten te delen aan een glamoureuze eettafel. Denk aan een heerlijke namiddag waarin men heerlijk onderuit kan liggen met een verfrissend drankje. Of geniet van de weelderige kussens in een knus hoekje en laat gedachten wegdrijven in vrolijke dagdromen. De stijlvolle Styletto-collectie biedt de veelzijdigheid om een oase van rust te creëren.

  • Beschermhoezen verkrijgbaar.
  • Uitgebreide UV-bestendige stoffencollectie.

styletto collectie

Klik op onderstaande items voor een gedetailleerde weergave van de Styletto collectie van Royal Botania: 

Designer

Kris van Puyvelde

Kris Van Puyvelde is een van de oprichters en huisontwerper van het outdoormerk Royal Botania. In 1992 besloten ex-klasgenoten Kris Van Puyvelde en Frank Boschman om teakhouten buitenmeubels uit Indonesië te importeren in Antwerpen. Beide ingenieurs vonden de beschikbare kwaliteit op de markt te laag en te traditioneel en besloten hun eigen lijn te beginnen. 
Elk ontwerp van Royal Botania is gebaseerd op 3 belangrijke elementen; esthetiek, ergonomie en engineering. Zij bepalen het DNA van elk concept. Het mengen van deze ingredièˆnten en het fine-tunen van hun evenwicht is het basisrecept. Het oog voor details en de verfijnde afwerking zijn de saus.
Met deze formule heeft het in-house designteam, onder leiding van oprichter Kris Van Puyvelde, internationale waardering geoost en meerdere designprijzen gewonnen aan beide kanten van de Atlantische Oceaan. Daarnaast doen zij beroep op het talent van door hen zorgvuldig geselecteerde externe ontwerpers om hun horizon te verbreden. Al deze creativiteit heeft geleid tot een breed gamma charismatische producten, bekend als de Royal Botania-collectie. 

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Puttend uit een uitgebreide collectie buitenmeubelen, ligbedden, parasols, zonwering en de nodige accessoires wordt het perfecte plaatje vormgegeven!

Unieke showtuin

In onze sfeervolle "barn" en showtuin waarin diverse opstellingen staan gepresenteerd kunt u in alle rust uw wensen kenbaar maken en kunnen wij samen met u uw eigen "buiten" laten ontstaan.

Volg ons: