Royal Botania - Mambo lounge

by Kris van puyvelde

royal botania - mambo lounge

Zachte rondingen, warm hout en luxueuze en pluchen kussens bij de nieuwe Mambo collectie van Royal Botania. Mambo is Royal Botania’s oase van rust. Vergeet even alle stress van vandaag en geniet.....

Outdoordesign van topkwaliteit in rustgevende kleuren met een vleugje bohemian mystiek herinnert je eraan dat je voor jezelf moet zorgen, jezelf gerust mag wentelen in luxe die gemaakt is om lang mee te gaan.

Royal Botania’s Mambo combineert naadloos comfort, luxe en veelzijdigheid. Kies een knusse tweezitter voor een gezellige tête-à-tête. Combineer die met de mooie lage tafel met houtlatten en je hebt de perfecte plek voor je dampende kop jasmijnthee en je favoriete magazine.

mambo collectie

De Mambo-collectie van Royal Botania is o.a. leverbaar in:

Designer

Kris van Puyvelde

Kris Van Puyvelde is een van de oprichters en huisontwerper van het outdoormerk Royal Botania. In 1992 besloten ex-klasgenoten Kris Van Puyvelde en Frank Boschman om teakhouten buitenmeubels uit Indonesië te importeren in Antwerpen. Beide ingenieurs vonden de beschikbare kwaliteit op de markt te laag en te traditioneel en besloten hun eigen lijn te beginnen. 
Elk ontwerp van Royal Botania is gebaseerd op 3 belangrijke elementen; esthetiek, ergonomie en engineering. Zij bepalen het DNA van elk concept. Het mengen van deze ingredièˆnten en het fine-tunen van hun evenwicht is het basisrecept. Het oog voor details en de verfijnde afwerking zijn de saus.
Met deze formule heeft het in-house designteam, onder leiding van oprichter Kris Van Puyvelde, internationale waardering geoost en meerdere designprijzen gewonnen aan beide kanten van de Atlantische Oceaan. Daarnaast doen zij beroep op het talent van door hen zorgvuldig geselecteerde externe ontwerpers om hun horizon te verbreden. Al deze creativiteit heeft geleid tot een breed gamma charismatische producten, bekend als de Royal Botania-collectie. 

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Puttend uit een uitgebreide collectie buitenmeubelen, ligbedden, parasols, zonwering en de nodige accessoires wordt het perfecte plaatje vormgegeven!

Unieke showtuin

In onze sfeervolle "barn" en showtuin waarin diverse opstellingen worden gepresenteerd kunt u in alle rust uw wensen kenbaar maken en kunnen wij samen met u uw eigen "buiten" laten ontstaan.

Volg ons: