Royal Botania - Alura lounge

by kris van puyvelde

Royal botania - alura lounge

De bestaande dining Alura collectie van Royal Botania wordt nog groter en gevarieerder dankzij dit modulair lounge-systeem.
Kies uit drie verschillende basisopstellingen (80, 160 en 240 cm) met de modulaire rug- en armleuningen. Met deze drie basisopstellingen, twee tafelbladen en enkele armleuningen creëeren wij van Jos de Groot Terrasadvies voor u een lounge op maat!
Dankzij het stijlvolle kader met een focus op strakke, elegante lijnen heeft de Alura Lounge een onderscheidende en moderne uitstraling. Een echte eyecatcher op uw terras die u en al uw gasten zal bekoren!
Verkrijgbaar met een frame in zwart, wit of pearl grey. 

  • Beschermhoezen verkrijgbaar.
  • Uitgebreide UV-bestendige stoffencollectie.

alura collectie

Klik op onderstaande items voor een gedetailleerde weergave van de gehele Alura collectie van Royal Botania: 

Designer

Kris van Puyvelde

Kris Van Puyvelde is een van de oprichters en huisontwerper van het outdoormerk Royal Botania. In 1992 besloten ex-klasgenoten Kris Van Puyvelde en Frank Boschman om teakhouten buitenmeubels uit Indonesië te importeren in Antwerpen. Beide ingenieurs vonden de beschikbare kwaliteit op de markt te laag en te traditioneel en besloten hun eigen lijn te beginnen. 
Elk ontwerp van Royal Botania is gebaseerd op 3 belangrijke elementen; esthetiek, ergonomie en engineering. Zij bepalen het DNA van elk concept. Het mengen van deze ingredièˆnten en het fine-tunen van hun evenwicht is het basisrecept. Het oog voor details en de verfijnde afwerking zijn de saus.
Met deze formule heeft het in-house designteam, onder leiding van oprichter Kris Van Puyvelde, internationale waardering geoost en meerdere designprijzen gewonnen aan beide kanten van de Atlantische Oceaan. Daarnaast doen zij beroep op het talent van door hen zorgvuldig geselecteerde externe ontwerpers om hun horizon te verbreden. Al deze creativiteit heeft geleid tot een breed gamma charismatische producten, bekend als de Royal Botania-collectie. 

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Puttend uit een uitgebreide collectie buitenmeubelen, ligbedden, parasols, zonwering en de nodige accessoires wordt het perfecte plaatje vormgegeven!

Unieke showtuin

In onze sfeervolle "barn" en showtuin waarin diverse opstellingen staan gepresenteerd kunt u in alle rust uw wensen kenbaar maken en kunnen wij samen met u uw eigen "buiten" laten ontstaan.

Volg ons: