Roolf living - Silky

by oostro carpets

ROOLF LIVING - silky

Een nieuwe collectie bij Roolf Living is de Silky collectie. Luxere afwerking en uitgevoerd in "chenille" stof voor een velour effect. Dankzij de sterke structuur van 100% dun gesponnen UV-gestabiliseerd polypropyleen is de stof bestand tegen de zon én de regen. De textielstructuur is erg dik en sterk. Deze zitzakken met EPS-vulling van uitstekende kwaliteit zitten ergonomisch en comfortabel doordat deze zich aan de bewegingen van uw lichaam aanpassen. Dit paradepaardje van ROOLF-Living staat de komende jaren garant voor de meest relaxte zomers in een prachtige en trendy omgeving.

  • Voor binnen en voor buiten
  • Bestand tegen elk weertype
  • Gemaakt uit 100% UV-gestabiliseerde dun gesponnen polypropyleen in 6 kleuren
Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Puttend uit een uitgebreide collectie buitenmeubelen, ligbedden, parasols, zonwering en de nodige accessoires wordt het perfecte plaatje vormgegeven!

Unieke showtuin

In onze sfeervolle "barn" en showtuin waarin diverse opstellingen worden gepresenteerd kunt u in alle rust uw wensen kenbaar maken en kunnen wij samen met u uw eigen "buiten" laten ontstaan.

Volg ons: