Manutti - Sunrise

matthew townsend

manutti - sunrise

Strakke lijnen en sterke rondingen geven de Sunrise-collectie van Manutti een onweerstaanbare uitstraling. De warme materialen en het open design nodigen uit om eindeloos te genieten van heerlijke outdoormomenten. Sunrise is verkrijgbaar in warme geborstelde teak en gedurfde teak ‘scuro’, en omvat een complete serie lounge- en eetmeubels. Donkere teakhouten details en een rugleuning bekleed met stof of batyline® maken het ontwerp van deze robuuste, maar elegante teakcollectie van de hand van Matthew Townsend helemaal af. De Sunrise collectie is als lounge of als dining-set verkrijgbaar met eettafels. Ook zijn er ligbedden met of zonder armleuning verkrijgbaar. Van een landelijke woning tot een avant-gardehotel of zelfs een futuristisch jacht, de veelzijdige Sunrise-collectie is een mooie aanwinst voor elke omgeving.

  • Eettafel in 2.85 of 3.50 lengte

sunrise collectie

Klik op onderstaande items voor een aantal voorbeelden van de Sunrise collectie van Manutti: 

Designer

Matthew Townsend

Timeless

Na zijn opleiding Industriële Vormgeving in Montreal trok de Amerikaanse ontwerper Matthew Townsend (1992) naar Firenze (Italië) om zich toe te leggen op zijn passie voor meubelontwerp. Esthetiek en functionaliteit versmelten als het ware in zijn werk, omdat Matthew telkens weer nieuwe, creatieve manieren vindt om materialen te integreren in zijn ontwerpen. “Een sterke, persoonlijke band tussen de gebruiker en het ontwerp creëren – dat maakt een item tijdloos”, aldus Matthew. Een goed ontwerp hangt volgens hem dan ook af van de ervaring en perceptie ervan door de gebruiker. Zijn creatieve toepassingen van materialen staan centraal in het ontwerp. 

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Puttend uit een uitgebreide collectie buitenmeubelen, ligbedden, parasols, zonwering en de nodige accessoires wordt het perfecte plaatje vormgegeven!

Unieke showtuin

In onze sfeervolle "barn" en showtuin, waarin diverse opstellingen worden gepresenteerd kunt u in alle rust uw wensen kenbaar maken en kunnen wij samen met u uw eigen "buiten" laten ontstaan.

Volg ons: