Manutti - San

by lionel doyen

Manutti - san

Het iconische design van de San-collectie van Manutti is geïnspireerd op de Japanse kunst. De minimalistische frames van de banken en modulaire zitbanken zijn zorgvuldig bewerkt, zodat elk detail tot zijn recht komt. Het resultaat is een hedendaags en tijdloos design. De kunstige combinatie van vormen en materialen weerspiegelt de vindingrijkheid van deze collectie. San werd bekroond met een Interior Design's Best of Year Award in de categorie Furniture – Outdoor Seating en staat schitterend in elke omgeving, zowel binnen als buiten.

  • Aluminium frame met iroko hout
  • Afneembare rugleuning
  • Comfortabele zitkussens

san collectie

Designer

Lionel Doyen

De man achter Kumo, San en Solid *Zoveel meer dan esthetica*

Met zijn praktische inzicht in productfunctionaliteit en zijn oog voor fijne details heeft Lionel Doyen (1978) een ietwat andere kijk op het ontwerp- en ontwikkelingsproces. Deze Franse designer is gespecialiseerd in industrieel design en het ontwerp van producten en diensten. Hij wil zijn creaties dan ook een persoonlijke en experimentele toets geven, met een optimale klantervaring in het achterhoofd. Zijn stijl kan het beste worden beschreven als innovatief en tijdloos, want hij gaat steevast een stap verder dan het louter esthetische. Voor Manutti ontwierp hij Kumo, San en Solid, drie collecties die de perfecte synergie vormen van design en dagelijks comfort. In 2013 richtte hij zijn eigen designstudio op.

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Puttend uit een uitgebreide collectie buitenmeubelen, ligbedden, parasols, zonwering en de nodige accessoires wordt het perfecte plaatje vormgegeven!

Unieke showtuin

In onze sfeervolle "barn" en showtuin waarin diverse opstellingen worden gepresenteerd kunt u in alle rust uw wensen kenbaar maken en kunnen wij samen met u uw eigen "buiten" laten ontstaan.

Volg ons: