Manutti - Muyu

by stephane de winter

Manutti - MUYu *NIEUW*

Getypeerd door een gevoel van puurheid in het gebruik van natuurlijke materialen, biedt Manutti met de nieuwe Muyu een loungecollectie en luchtige eetstoelen aan. Zachte, afgeronde verbindingen zorgen ervoor dat de elegante teakhouten silhouetten naadloos samensmelten tot één organische structuur. Aangevuld met grote en donzige kussens nodigt Muyu uit tot gezellige momenten in de buitenlucht - van zonsopgang tot zonsondergang. 

Terrasadvies Manutti Muyu 00007

Muyu collectie

Klik op onderstaande items voor een gedetailleerde weergave van de Muyu collectie van Manutti: 

Designer

Stephane de Winter

De man achter Zendo sense, Kobo en Radoc  *Schoonheid overstijgen met vakmanschap*

Een goed design gaat hand in hand met functionaliteit en comfort. Dat is precies wat Stephane De Winter (1968), oprichter en hoofd van het designteam bij Manutti, inspireert. Hij creëerde het unieke DNA van Manutti en waakt zorgvuldig over het voortbestaan ervan: een slim design op basis van vakmanschap en oog voor kwaliteit. Deze basiselementen komen duidelijk terug in zijn collecties (Kobo, Radoc en Zendo sense), waarin elegante designs worden verweven met klassieke elementen en een moderne twist. Samen met zijn collega-designers vertrekt hij steevast vanuit de behoeften van de klant en stemt hij elk ontwerp af op de nieuwste trends. Zo overstijgt het team zichzelf om het summum van schoonheid te creëren.

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Puttend uit een uitgebreide collectie buitenmeubelen, ligbedden, parasols, zonwering en de nodige accessoires wordt het perfecte plaatje vormgegeven!

Unieke showtuin

In onze sfeervolle "barn" en showtuin waarin diverse opstellingen worden gepresenteerd kunt u in alle rust uw wensen kenbaar maken en kunnen wij samen met u uw eigen "buiten" laten ontstaan.

Volg ons: