Manutti - Kumo

by lionel doyen

Manutti - kumo

De moderne Kumo-collectie van Manutti staat voor een licht en speels ziteiland met poef. 'Kumo' is het Japanse woord voor 'wolk'. De collectie nodigt je dan ook uit om je eigen buitencocon te creëren. Deze lijn is verkrijgbaar in verschillende vormen en afmetingen. Dankzij de verwijderbare arm- en rugleuningen tover je een comfortabele zitbank in een mum van tijd om tot een stijlvol loungebed, of een luxueuze loungestoel tot een handige voetenbank. Wij adviseren u graag bij Jos de Groot Terrasadvies in Hoogblokland om een voor u geschikte keuze uit deze collectie te maken.

  • Aluminium basis in wit, flint of lava
  • Comfortabele zitkussens

kumo collectie

Klik op onderstaande items voor een gedetailleerde opstelling van de Kumo collectie van Manutti: 

Designer

Lionel Doyen

De man achter Kumo, San en Solid *Zoveel meer dan esthetica*

Met zijn praktische inzicht in productfunctionaliteit en zijn oog voor fijne details heeft Lionel Doyen (1978) een ietwat andere kijk op het ontwerp- en ontwikkelingsproces. Deze Franse designer is gespecialiseerd in industrieel design en het ontwerp van producten en diensten. Hij wil zijn creaties dan ook een persoonlijke en experimentele toets geven, met een optimale klantervaring in het achterhoofd. Zijn stijl kan het beste worden beschreven als innovatief en tijdloos, want hij gaat steevast een stap verder dan het louter esthetische. Voor Manutti ontwierp hij Kumo, San en Solid, drie collecties die de perfecte synergie vormen van design en dagelijks comfort. In 2013 richtte hij zijn eigen designstudio op.

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Puttend uit een uitgebreide collectie buitenmeubelen, ligbedden, parasols, zonwering en de nodige accessoires wordt het perfecte plaatje vormgegeven!

Unieke showtuin

In onze sfeervolle "barn" en showtuin waarin diverse opstellingen worden gepresenteerd kunt u in alle rust uw wensen kenbaar maken en kunnen wij samen met u uw eigen "buiten" laten ontstaan.

Volg ons: